
Εισήχθη και πάλι στο Ιατρικό Κέντρο ο Κώστας Χατζηχρήστος
Στο Ιατρικό Κέντρο εισήχθη εσπευσμένα σήμερα, Τετάρτη, για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Χατζηχρήστος.
Στο Ιατρικό Κέντρο εισήχθη εσπευσμένα σήμερα, Τετάρτη, για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Χατζηχρήστος.
Ο γνωστός μας «Θύμιος» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 5 το απόγευμα, με έντονους πόνους στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί διέγνωσαν ανορεξία και εξασθένηση του οργανισμού του, η οποία πιθανόν να οφείλεται στη θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα, πάντως, με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
- LIVE: Φιορεντίνα – Σασουόλο
- Ο Μητσοτάκης καταδικάζει την επίθεση στις ΗΠΑ -« Tέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά»
- Άγιος Δημήτριος: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μήνυμα της Καλαμάτας στον ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από όμορφες ιστορίες»
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο


