
Παρουσιάζει τη νέα ηχογράφηση του Τραγουδιού του νεκρού αδελφού
H νέα ηχογράφηση του έργου του Μίκη Θεοδωράκη Το τραγούδι του νεκρού αδελφού παρουσιάζεται σήμερα, Τρίτη, στις 21:00, παρόντος του συνθέτη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).
45
H νέα ηχογράφηση του έργου του Μίκη Θεοδωράκη Το τραγούδι του νεκρού αδελφού παρουσιάζεται σήμερα, Τρίτη, στις 21:00, παρόντος του συνθέτη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).
Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος οι ερμηνευτές Νένα Βενετσάνου, Δημήτρης Μπάσης και Γιάννης Μπέζος, με τη συνοδεία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».
Στο δίσκο περιλαμβάνονται και τα τραγούδια που είχαν απαγορευτεί κατά την πρώτη ηχογράφηση του έργου, που πραγματοποιήθηκε το 1962, καθώς και η μουσική την οποία είχε προσθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης στη ζωντανή παρουσίασή του το 1982.
H εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα
- Αναφορές για εκρήξεις στο Ιράν – Εκκενώνονται δυτικές πρεσβείες στην Τεχεράνη και μείωση προσωπικού
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»





