
Ο Τσε Γκεβάρα «μήλον της έριδος» για τους Τζάγκερ – Ρέντφορντ
Η θρυλική φιγούρα του Τσε Γκεβάρα βρίσκεται στο... στόχαστρο δύο διάσημων καλλιτεχνών, του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του Μικ Τζάγκερ, οι οποίοι σχεδιάζουν δύο ταινίες - βιογραφίες του μεγάλου επαναστάτη.
0
Η θρυλική φιγούρα του Τσε Γκεβάρα βρίσκεται στο… στόχαστρο δύο διάσημων καλλιτεχνών, του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του Μικ Τζάγκερ, οι οποίοι σχεδιάζουν δύο ταινίες – βιογραφίες του μεγάλου επαναστάτη.
Ο Μικ Τζάγκερ, η διάσημη φωνή των Rolling Stones, με την ιδιότητα του κινηματογραφικού παραγωγού έχει ήδη εξασφαλίσει τον Ισπανό σούπερ σταρ Αντόνιο Μπαντέρας για το ρόλο του Τσε, σε μια ταινία που θα είναι προσανατολισμένη στην ερωτική σχέση του επαναστάτη με την Ανατολικογερμανίδα κατάσκοπο Τάνια. Τα γυρίσματα προγραμματίζονται για το ερχόμενο φθινόπωρο.
Την ίδια εποχή θα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, επίσης με θέμα από τη ζωή του Τσε, και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τον Μπενίτσιο ντελ Τόρο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το φιλμ του Ρέντφορντ θα βασιστεί στο βιβλίο The Motorcycle Diaries, το οποίο έχει θέμα ένα ταξίδι με μοτοσικλέτα Νόρτον που έκανε ο Τσε στις ερήμους και τα βουνά της Νοτίου Αμερικής διανύοντας απόσταση 7.000 χιλιομέτρων και κρατώντας σημειώσεις για τις κοινωνίες που συναντούσε, τις γυναίκες και το κρασί.
Ο Τζάγκερ, όπως αναφέρουν Τα Νέα, επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, για να επιλέξει ο ίδιος τα καλύτερα σημεία για τα γυρίσματα, ενώ αμφότεροι σπεύδουν να εξασφαλίσουν τους συνεργάτες τους και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που θα επιταχύνουν την έναρξη των γυρισμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο Κλοπ για την εθνική Γερμανίας»
- Κύκλωμα διαφθοράς στην Κρήτη – Συνελήφθησαν ο ιατροδικαστής Χανίων και τοξικολόγος για δωροληψία
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια




