
Tα πιστωτικά ιδρύματα δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας, υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ευθύνες και στις τράπεζες καταλογίζουν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τις ληστείες, καθώς με τη μη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας διευκολύνουν το έργο των κακοποιών.
56
Ευθύνες και στις τράπεζες καταλογίζουν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τις ληστείες, καθώς με τη μη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας διευκολύνουν το έργο των κακοποιών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα την Τρίτη, οι τραπεζικοί οργανισμοί παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις των αρμόδιων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπευθύνων της ομάδας ΑΛΤ (Αποτροπή Ληστειών Τραπεζών) δεν έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή τις διπλές πόρτες ασφαλείας και τα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι υπεύθυνοι πολλών τραπεζών συνυπολογίζουν το κόστος των μέτρων ασφαλείας με τα αφαιρεθέντα ποσά και με το δεδομένο ότι όλοι οι τραπεζικοί οργανισμοί καλύπτονται ασφαλιστικά σε περιπτώσεις ληστειών, με αποτέλεσμα να μην προχωρούν στη λήψη των απαιτούμενων μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]


