Τον Φαρμάκη θέλουν οι φαρμακοποιοί
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Φαρμάκη, ακόμη και με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητούν οι φαρμακοποιοί της χώρας, προκειμένου να βρεθεί λύση στις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές.
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Φαρμάκη, ακόμη και με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητούν οι φαρμακοποιοί της χώρας, προκειμένου να βρεθεί λύση στις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές.
Επισημαίνεται ότι οι φαρμακοποιοί της Αττικής, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Αχαΐας και της Κρήτης σταμάτησαν από την Κυριακή τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους επτά ταμείων. Έτσι, οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ, του ΟΓΑ, του ΗΣΑΠ, του ΤΣΜΕΔΕ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, της Πανεπιστημιακής Λέσχης και του Πάντειου Πανεπιστημίου καλούνται να πληρώνουν μετρητοίς τα φάρμακα και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι φαρμακοποιοί θα εισπράξουν τα χρήματά τους σε δύο με τρία χρόνια.
health.in.gr
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ