Τον Φαρμάκη θέλουν οι φαρμακοποιοί
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Φαρμάκη, ακόμη και με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητούν οι φαρμακοποιοί της χώρας, προκειμένου να βρεθεί λύση στις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές.
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Φαρμάκη, ακόμη και με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ζητούν οι φαρμακοποιοί της χώρας, προκειμένου να βρεθεί λύση στις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων που ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές.
Επισημαίνεται ότι οι φαρμακοποιοί της Αττικής, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Αχαΐας και της Κρήτης σταμάτησαν από την Κυριακή τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους επτά ταμείων. Έτσι, οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ, του ΟΓΑ, του ΗΣΑΠ, του ΤΣΜΕΔΕ, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, της Πανεπιστημιακής Λέσχης και του Πάντειου Πανεπιστημίου καλούνται να πληρώνουν μετρητοίς τα φάρμακα και στη συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι φαρμακοποιοί θα εισπράξουν τα χρήματά τους σε δύο με τρία χρόνια.
health.in.gr
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]

