Είσοδος του Ομίλου Πειραιώς στις ασφάλειες ζωής
Αθήνα: Στον ασφαλιστικό κλάδο ζωής άρχισε να δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς με τη νέα εταιρεία Πειραιώς Ζωής. Τα προϊόντα της ασφαλιστικής θα διατίθενται μέσα από τα 190 περίπου τραπεζικά υποκαταστήματα που διαθέτει ο όμιλος σε όλη τη χώρα.
Αθήνα: Στον ασφαλιστικό κλάδο ζωής άρχισε να δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς με τη νέα εταιρεία Πειραιώς Ζωής. Τα προϊόντα της ασφαλιστικής θα διατίθενται μέσα από τα 190 περίπου τραπεζικά υποκαταστήματα που διαθέτει ο όμιλος σε όλη τη χώρα.
Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Τάσος Παγώνης, η εταιρεία θα λειτουργεί με ουσιαστικές καινοτομίες στην οργάνωσή της, έτσι ώστε ο καταναλωτής σε ένα συγκεκριμένο ασφαλιστικό πακέτο να παραλαμβάνει αμέσως, επί τόπου, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Η εταιρεία θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων, δηλαδή: ασφαλίσεις ζωής, υγείας, ασφαλίσεις σε περίπτωση ατυχημάτων και αναπηρίας, νοσοκομειακές, καθώς και ασφαλιστικά επενδυτικά προϊόντα (Πειραιώς εφάπαξ).
Ειδικότερα το «Πειραιώς εφάπαξ», σύμφωνα με την εταιρεία, διαφοροποιείται λόγω του τραπεζικού του χαρακτήρα από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού, καθώς είναι προϊόν που εκδίδει η τράπεζα και όχι η ασφαλιστική εταιρεία, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει μειωμένες επιβαρύνσεις σε ΦΚΕ, χαρτόσημο, φόρους κ.λπ.
Η διοίκηση της Πειραιώς Ζωής εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει κύκλο εργασιών πέντε δισεκατομμύρια δραχμές και περίπου 18.000 πελάτες.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου έπειτα από ξυλοδαρμό από οδηγό ΙΧ
- «Αν συνεργαστούμε θα υπάρξει μαγεία» – Κι όμως, υπάρχει ένας ηθοποιός που ο Κουέντιν Ταραντίνο θαυμάζει
- Τραμπ: Είναι ώρα η Ουκρανία να κάνει εκλογές – Η Ρωσία είναι σε ισχυρότερη θέση στις διαπραγματεύσεις
- Ζάκυνθος: Την Τετάρτη η κηδεία του Λίο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- ΔΕΗ: «Quiet Hour» στο δίκτυο καταστημάτων για πιο συμπεριληπτική εμπειρία των πελατών της
- Τι είπε ο Χάρπερ για Ολυμπιακό: «Χαίρομαι που με θέλουν ομάδες υψηλού επιπέδου, αλλά πιστεύω στη Χάποελ»

