
Νέα, πανάκριβη τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας της
Η τραγική ιστορία της (διάσημης από το Ημερολόγιό της) Αννας Φρανκ έγινε για μία ακόμη φορά βασικό θέμα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού δικτύου ABC. Πρόκειται για μία πλούσια παραγωγή με διάσημους ηθοποιούς, που θα παρουσιαστεί στις 20 και 21 Μαΐου στην αμερικανική τηλεόραση.
69
Η τραγική ιστορία της (διάσημης από το Ημερολόγιό της) Αννας Φρανκ έγινε για μία ακόμη φορά βασικό θέμα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού δικτύου ABC. Πρόκειται για μία πλούσια παραγωγή με διάσημους ηθοποιούς, που θα παρουσιαστεί στις 20 και 21 Μαΐου στην αμερικανική τηλεόραση.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ρόμπερτ Ντόρνελμ, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται ο Μπεν Κίνγκσλεϊ («Γκάντι»), η Μπρέντα Μπλέθιν («Μυστικά και Ψέματα»), η Τατιάνα Μπλάσερ και η Λίλι Τέιλορ (Pret – a – Porter). Η παραγωγή κόστισε συνολικά 12 εκατ. δολάρια (4,5 δισ. δραχμές) και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πράγα και τα περίχωρά της, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο κρησφύγετο των Φρανκ, το οποίο κατασκευάστηκε κοντά σε ένα έρημο εργοστάσιο της τσεχικής πρωτεύουσας.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της μικρής Αννας ερμηνεύει μία 13χρονη νεαρή με το όνομα Χάνα Τέιλορ Γκόρντον, που οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αποκάλυψη τόσο λόγω των υποκριτικών της ικανοτήτων όσο και της εκπληκτικής ομοιότητάς της με την πραγματική Αννα Φρανκ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η επίσημη παρουσίαση της σειράς θα πραγματοποιηθεί υπό μορφή τετράωρης ταινίας στις 20 και τις 21 Μαΐου από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC και η επαναπροβολή της θα γίνει σε τέσσερα ωριαία επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της




