
Την ισχύ του μετά τις επόμενες εκλογές μελετά ο Βενιζέλος
Ηπιότερη προσέγγιση στο ζήτημα του ασυμβίβαστου της βουλευτικής και της επαγγελματικής ιδιότητας εξετάζει ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
71
Ηπιότερη προσέγγιση στο ζήτημα του ασυμβίβαστου της βουλευτικής και της επαγγελματικής ιδιότητας εξετάζει ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη, ο κ. Βενιζέλος πρότεινε να ισχύσει το ασυμβίβαστο μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σε μια προσπάθεια να μετριάσει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών που εξελέγησαν υπό το ισχύον καθεστώς και ενδεχομένως θα καλούνταν, μετά την ψήφιση του αναθεωρημένου Συντάγματος, να επιλέξουν ανάμεσα στην ιδιότητα του βουλευτή και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
Ο κ. Βενιζέλος έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη αλλά και με τις ηγεσίες των υπόλοιπων κομμάτων.
ΑΠΕ
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
- Μάλτα: H χώρα της Ευρώπης που η βενζίνη είναι πάντα φθηνή – Δεν οφείλεται σε κάποιο «μαγικό»



