
Θησαυροί αμύθητης αξίας ήλθαν στην επιφάνεια στην Κύπρο
Αρχαιολογικοί θησαυροί αμύθητης αξίας ήλθαν στο φως στην Αμαθούντα, κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης αγωγού για το αποχετευτικό σύστημα της Λεμεσού.
43
Αρχαιολογικοί θησαυροί αμύθητης αξίας ήλθαν στο φως στην Αμαθούντα, κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης αγωγού για το αποχετευτικό σύστημα της Λεμεσού.
Πρόκειται για δύο τάφους της ελληνορωμαϊκής και κυπροαρχαϊκής περιόδου. Ο τάφος της ελληνορωμαϊκής περιόδου είναι θαλαμοειδής λαξευτός, βρέθηκε σε βάθος τεσσάρων μέτρων και περιλαμβάνει δύο μεγάλους νεκρικούς θαλάμους, στον ένα από τους οποίους βρέθηκε σαρκοφάγος. Παράλληλα, ανάμεσα στα κτερίσματα βρέθηκαν γυάλινα και πήλινα αγγεία.
ΑΠΕ
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»
- Markos by Night: Κορυφή για τον Μάρκο Σεφερλή και το Σάββατο 25 Απριλίου




