Σειρά εκδηλώσεων από το Ίδρυμα Γουλανδρή Χορν
Σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Δημήτρη Χορν, με αφορμή τα τρία χρόνια από το θάνατό του, διοργανώνει το Ίδρυμα Γουλανδρή Χορν υπό το γενικό τίτλο «Το θέατρο σήμερα».
45
Σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Δημήτρη Χορν, με αφορμή τα τρία χρόνια από το θάνατό του, διοργανώνει το Ίδρυμα Γουλανδρή Χορν υπό το γενικό τίτλο «Το θέατρο σήμερα».
Όπως αναφέρει Το Βήμα την Πέμπτη, στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν οι Βάλτερ Πούχνερ, Σπύρος Ευαγγελάτος, Χαρά Μπακονικόλα, Μαρία Κονομή, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Γιάννης Ιορδανίδης, Ευδόκιμος Τσολακίδης και Γιώργος Μανιώτης.
Τη Δευτέρα 19/2 (19:30) το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ομιλία της Χαράς Μπακονικόλα, θεατρολόγου, καθηγήτριας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Τα ανοίγματα του σημερινού θεάτρου και το ανοικτό κοινό».
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Ιδρύματος Γουλανδρή – Χορν (Μ. Αυρηλίου 5, Πλάκα) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442