74

Στη βουλγαρική εταιρεία Mobikom στρέφει τώρα το ενδιαφέρον του ο ΟΤΕ, μετά την απόκτηση της δεύτερης άδειας κινητής τηλεφωνίας της χώρας. Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Νίκος Μανασής μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη, στη Σόφια, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την παραλαβή της σχετικής άδειας.

Ο Οργανισμός εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη Mobikom, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καταλήξει σε τελική απόφαση για την απόκτηση μεριδίου. Σημειώνεται ότι ο κρατικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών της Βουλγαρίας BTC κατέχει το 49% της εταιρείας.


Ο ΟΤΕ, σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών του, θεωρεί ελκυστική την απόκτηση ποσοστού της Mobikom -η οποία παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αναλογικής τεχνολογίας- προκειμένου να επεκταθεί περαιτέρω στον τηλεπικοινωνιακό τομέα της Βουλγαρίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ