
Απαραίτητη η εκμάθηση δύο και πλέον γλωσσών, υποστηρίζει η κυβέρνηση της Βρετανίας
Τη σύσταση ειδικού οργάνου που θα ενθαρρύνει τους Βρετανούς να μαθαίνουν ξένες γλώσσες αποφάσισε η κυβέρνηση της χώρας, καθώς ειδική έρευνα έδειξε ότι οι πολίτες της Γηραιάς Αλβιώνας «αδιαφορούν σε εγκληματικό βαθμό».
43
Τη σύσταση ειδικού οργάνου που θα ενθαρρύνει τους Βρετανούς να μαθαίνουν ξένες γλώσσες αποφάσισε η κυβέρνηση της χώρας, καθώς ειδική έρευνα έδειξε ότι οι πολίτες της Γηραιάς Αλβιώνας «αδιαφορούν σε εγκληματικό βαθμό».
«Παρά την κυριαρχία των αγγλικών, η ικανότητα να ομιλεί κανείς μία ξένη γλώσσα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στην παγκόσμια οικονομία και προσφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και οράματα» επισημαίνει ο Bρετανός υπουργός Παιδείας Ντέιβιντ Μπλάνκετ.
«Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι Βρετανοί προσεγγίζουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών» συνεχίζει, τονίζοντας ότι στην οικονομία της παγκοσμιοποίησης η εκμάθηση ξένων γλωσσών θα πρέπει να αποτελεί κομμάτι του εκπαιδευτικού συστήματος. Η ικανότητα χειρισμού μιας ξένης γλώσσας -εξηγεί ο Βρετανός υπουργός- θα πρέπει να είναι σημαντικό προσόν για τις βρετανικές επιχειρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)
- Σφοδρή καταιγίδα σαρώνει την Αττική – Ανοιξαν οι ουρανοί, ποτάμια οι δρόμοι, χαλάζι σε πολλές περιοχές
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»



