
Οι πατερναλιστικές αντιλήψεις εμποδίζουν τον Κώστα Καραμανλή
«Ο Κώστας Καραμανλής θα προχωρήσει μπροστά, όταν δεν θα έχει την όποια πατερναλιστική αντίληψη για να τον εμποδίσει. Το κάθε κόμμα έχει ανάγκη και την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών και τη φρεσκάδα των νεότερων. Σας το λέω εγώ που είμαι θύμα ηλικιακού ρατσισμού μέσα στη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπές».
38
«Ο Κώστας Καραμανλής θα προχωρήσει μπροστά, όταν δεν θα έχει την όποια πατερναλιστική αντίληψη για να τον εμποδίσει. Το κάθε κόμμα έχει ανάγκη και την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών και τη φρεσκάδα των νεότερων. Σας το λέω εγώ που είμαι θύμα ηλικιακού ρατσισμού μέσα στη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπές».
Μιλώντας για το Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επισήμανε ότι «δεν μπορούμε να βγαίνουμε σήμερα και να τον βρίζουμε, ενώ τον εκλιπαρούσαμε να συνεργαστεί μαζί μας την προεκλογική περίοδο, και καλά κάναμε». Προσέθεσε δε ότι «είναι νωρίς να κριθεί, γιατί πρώτα πρέπει να ιδρυθεί το κόμμα, να ακούσουμε τις θέσεις και τα οράματα του Δημήτρη Αβραμόπουλου».
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επανέλαβε αρκετές φορές ότι «στην παράταξή μας δεν περισσεύει κανείς» και ότι όλοι «έχουμε χρέος απέναντι στο 43% του λαού που μας ψήφισε να παραμερίσουμε τα προσωπικά μας». Κάλεσε όλους όσοι βρίσκονται εκτός κόμματος «να ενεργοποιηθούν άμεσα, για να κερδίσουμε την εξουσία έπειτα από τόσα χρόνια». Από την πρόσκληση δεν εξαίρεσε ούτε τον Αντώνη Σαμαρά, πρόσωπο «ανεπιθύμητο» για κάποια στελέχη της ΝΔ.
Αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη, υποστήριξε ότι «έκανε λάθος» να αρνηθεί τη συμμετοχή της στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, ωστόσο αναγνώρισε ότι «έχει το δικαίωμα να έχει τις δικές της απόψεις».
Στη συνέχεια δήλωσε ότι η ΝΔ «είναι εγκλωβισμένη σε μια εσωστρέφεια», γεγονός που την εμποδίζει να ασκεί σωστή αντιπολιτευτική πολιτική. «Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Πάγκαλος και να κάνει κριτική στον πρωθυπουργό. Αυτό έπρεπε να το κάνουμε εμείς και είναι ευθύνη όλων μας το ότι δεν το κάνουμε».
Τέλος, μιλώντας για το αποτέλεσμα της 9ης Απριλίου, διευκρίνισε ότι «τις εκλογές τις κερδίσαμε πολιτικά και επικοινωνιακά, αλλά τις χάσαμε οργανωτικά. Ενώ το ΠΑΣΟΚ κινητοποίησε στρατιές ετεροδημοτών, εμείς κινητοποιήσαμε μερικές χιλιάδες και δεν μπορέσαμε να αντιληφθούμε εγκαίρως τι ακριβώς γινόταν με τις ψήφους των ομογενών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του
- Τσουκαλάς: Σεξιστική επίθεση με στοιχεία ηλικιακού ρατσισμού η επίθεση Λαζαρίδη στη Ντόρα Μπακογιάννη
- Πεζεσκιάν: Μήνυμα προς Τραμπ – «Ποιος είναι αυτός που θα στερήσει από ένα έθνος τα δικαιώματά του;»
- «Πρόεδρε are you in pain?» Το Tik Tok βίντεο του Ανδρουλάκη από την Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης

