
Συνελήφθησαν 39 λαθρομετανάστες στον Έβρο
Τριάντα εννέα λαθρομετανάστες και τέσσερις Έλληνες που φέρονται συνεργοί του Τούρκου που τους μετέφερε στην Ελλάδα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο 40ό χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Αλεξανδρούπολης - Γέφυρας Κήπων Έβρου.
56
Τριάντα εννέα λαθρομετανάστες και τέσσερις Έλληνες που φέρονται συνεργοί του Τούρκου που τους μετέφερε στην Ελλάδα συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο 40ό χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Αλεξανδρούπολης – Γέφυρας Κήπων Έβρου.
Οι Έλληνες που συνελήφθησαν είναι οι Αντώνιος Αντωνιάδης, 31 χρόνων, Σταμάτης Καλύβας, 47 χρόνων, Κωνσταντίνος Μαρίνος, 37 χρόνων, και Αθανάσιος Γαλάνης, 25 χρόνων, κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο φορτηγά, ένα ΙΧ, τρία κινητά τηλέφωνα και 1.150 δολάρια ΗΠΑ. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ

