71

Σοβαρά τραυματίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας Βρετανός υπήκοος στην πόλη Αλ-Χομπάρ της Σαουδικής Αραβίας, όταν ένα μικρό πακέτο που ήταν τοποθετημένο μπροστά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του εξερράγη τη στιγμή που προσπάθησε να το μετακινήσει, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Coca-Cola Ιnternational, στην οποία εργάζεται.

Θύμα της έκρηξης είναι ο Ντέιβιντ Μπράουν από το Εδιμβούργο. Οι τοπικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν η βομβιστική επίθεση σχετίζεται με τα δύο παρόμοια περιστατικά τον περασμένο μήνα, κατά τα οποία ένας Βρετανός είχε χάσει τη ζωή του και τρεις ακόμη είχαν τραυματιστεί.


Στέλεχος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των περιστατικών, και προειδοποίησε τους 26.000 Βρετανούς πολίτες που ζουν στη Σαουδική Αραβία να προσέχουν. Από την πλευρά της Coca-Cola ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του άτυχου Βρετανού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters