30

Προδότες, κλέφτες και άθλιοι είναι, κατά τον εθνικιστή Ρουμάνο πολιτικό Βαντίμ Τουντόρ, οι δημοσιογράφοι της χώρας του. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, ο ηγέτης του κόμματος της Μεγάλης Ρουμανίας έχασε την υπομονή του από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν και προειδοποίησε τους εκπροσώπους της τέταρτης εξουσίας ότι «μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν όσο ακόμη μπορούν»!

Το κόμμα του εθνικιστή Ρουμάνου πολιτικού ήλθε δεύτερο στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία όχι μόνο στη χώρα του, αλλά και στους κόλπους της ΕΕ και του ΟΑΣΕ.


Επιπλέον, ο ίδιος διεκδικεί την προεδρία της Ρουμανίας στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ίον Ιλιέσκου.


Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Τουντόρ αρνήθηκε πως υπήρξε συνεργάτης της Σεκουριτάτε, της μυστικής αστυνομίας επί καθεστώτος Τσαουσέσκου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ