
Τιμητικό λεύκωμα για το ζωγράφο Στέλιο Αναστασιάδη
Το έργο του Έλληνα ζωγράφου Στέλιου Αναστασιάδη (1926 - 1995) τιμούν οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Γουλανδρή - Χορν παρουσιάζουν ένα πολυσέλιδο λεύκωμα που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 έργα του δημιουργού.
43
Το έργο του Έλληνα ζωγράφου Στέλιου Αναστασιάδη (1926 – 1995) τιμούν οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Γουλανδρή – Χορν παρουσιάζουν ένα πολυσέλιδο λεύκωμα που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 έργα του δημιουργού.
Για το έργο του Αναστασιάδη, που έζησε και δημιούργησε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ελβετία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία, θα μιλήσουν ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος γνώρισε το ζωγράφο στη Βουδαπέστη στη δεκαετία του 50, ο καθηγητής Νίκος Χατζηνικολάου και ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης.
ΜΠΕ
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
- Η Νάρα Σμιθ «μετακομίζει» από την κουζίνα στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός



