
Τιμητικό λεύκωμα για το ζωγράφο Στέλιο Αναστασιάδη
Το έργο του Έλληνα ζωγράφου Στέλιου Αναστασιάδη (1926 - 1995) τιμούν οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Γουλανδρή - Χορν παρουσιάζουν ένα πολυσέλιδο λεύκωμα που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 έργα του δημιουργού.
43
Το έργο του Έλληνα ζωγράφου Στέλιου Αναστασιάδη (1926 – 1995) τιμούν οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης και στις 12 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Γουλανδρή – Χορν παρουσιάζουν ένα πολυσέλιδο λεύκωμα που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 έργα του δημιουργού.
Για το έργο του Αναστασιάδη, που έζησε και δημιούργησε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ελβετία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία, θα μιλήσουν ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος γνώρισε το ζωγράφο στη Βουδαπέστη στη δεκαετία του 50, ο καθηγητής Νίκος Χατζηνικολάου και ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης.
ΜΠΕ
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»





