
«O Mαγικός Αυλός» στην παιδική σκηνή του ΚΘΒΕ
Ο «Μαγικός Αυλός», μία από τις πιο γνωστές όπερες του Μότσαρτ, ανεβαίνει κατάλληλα διασκευασμένο για παιδιά, από την παιδική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
45
Ο «Μαγικός Αυλός», μία από τις πιο γνωστές όπερες του Μότσαρτ, ανεβαίνει κατάλληλα διασκευασμένο για παιδιά, από την παιδική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Η σύγκρουση για την κατάκτηση της εξουσίας στο σύμπαν ανάμεσα στον άρχοντα του φωτός και τη βασίλισσα του σκότους, η αγάπη του «Ταμίνο» και της «Πάμινα», οι δολοπλοκίες του προδότη «Μονόστρατου» και οι γκάφες του απλοϊκού «Παπαγγένο» συνθέτουν την υπόθεση μιας από τις πλέον δημοφιλείς όπερες του παγκόσμιου δραματολογίου.
Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή Ελένης Μαβίλη, σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, σκηνικά και κοστούμια Αννας Μαχαιριανάκη, μουσική διασκευή Γιώργου Κατσαρού και χορογραφίες Κατερίνας Ανδριοπούλου. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Μελίνα Αποστολίδου, Μαρία Γουσίου, Αννα Μανουσαρίδου, Γιώργος Ντουμούζης, Εύα Μέρμηγκα κ.ά.
Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών κάθε Κυριακή, στις 11:00 και στις 15:00, και έχουν προγραμματιστεί επίσης ειδικές παραστάσεις για σχολεία τις καθημερινές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς




