
Υπό εξέταση η πλωτή έκθεση στη Θεσσαλονίκη
Tις επιφυλάξεις του για την ασφάλεια του κοινού εκφράζει σε εισήγησή του ο υπολιμενάρχης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο οποίος προτείνει να μη δοθεί η άδεια για τη διοργάνωση μιας εικαστικής έκθεσης πάνω στο ρωσικό φορτηγό πλοίο Βόλγο - Μπάλτ, που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια δεμένο στο λιμάνι λόγω χρεών της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
45
Tις επιφυλάξεις του για την ασφάλεια του κοινού εκφράζει σε εισήγησή του ο υπολιμενάρχης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο οποίος προτείνει να μη δοθεί η άδεια για τη διοργάνωση μιας εικαστικής έκθεσης πάνω στο ρωσικό φορτηγό πλοίο Βόλγο – Μπάλτ, που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια δεμένο στο λιμάνι λόγω χρεών της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Πάνω στο πλοίο έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει έκθεση με έργα Ρώσων καλλιτεχών, τα οποία φιλοτεχνήθηκαν ακριβώς για να εκτεθούν σε αυτή την ιδιόμορφη «γκαλερί». Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο με την υποστήριξη του ρωσικού προξενείου, θα εγκαινιαστεί -αν τελικώς δοθεί η σχετική άδεια- το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Δίωξη για απειλή κατά της ζωής του με μια φωτογραφία στον πρώην διευθυντή του FBI
- Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft – Διεκδικεί αποζημίωση 150 δισ. δολαρίων
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς


