Δημιουργείται ο πέμπτος μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος στον κόσμοΣυγχώνευση τριών ιαπωνικών τρ
Οι ιαπωνικές τράπεζες Sanwa Bank, Tokai Bank και Toyo Trust and Banking Company ανακοίνωσαν την Τετάρτη τη δημιουργία εταιρείας συμμετοχών με την επωνυμία UFJ (United Financial of Japan) Holdings Incorporated τον Απρίλιο του 2001.
31
Οι ιαπωνικές τράπεζες Sanwa Bank, Tokai Bank και Toyo Trust and Banking Company ανακοίνωσαν την Τετάρτη τη δημιουργία εταιρείας συμμετοχών με την επωνυμία UFJ (United Financial of Japan) Holdings Incorporated τον Απρίλιο του 2001.
Ο νέος όμιλος θα εδρεύει στην Οσάκα. Η συγχώνευση των τριών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2002.
Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των τραπεζών διευκρίνισαν ότι η επιλογή της επωνυμίας της νέας εταιρείας συμμετοχών έχει την πρόθεση να καταδείξει στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική αγορά ότι ο νέος όμιλος στοχεύει να δραστηριοποιηθεί διεθνώς.
Ο πρόεδρος της Sanwa Bank, Κανέο Μουρομάτσι, τόνισε ότι οι τρεις εταίροι εξετάζουν την εισαγωγή της UFJ στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και σε άλλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο μέλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Φουστέρ για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη: «Μεγάλα συναισθήματα, μια ανάμνηση για πάντα»
- Ο Σωκράτης Μάλαμας επέστρεψε με νέο άλμπουμ και μικρές ιστορίες σχέσεων
- ΣΥΡΙΖΑ: Άβολες αλήθειες για τις επιδόσεις Μητσοτάκη στο ζήτημα του κόστους ζωής των Ελλήνων από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Warriors: Μια δυναστεία στο λυκόφως
