
Μνήμες από το αεροπορικό δυστύχημα του «Γιάκοβλεφ» ξύπνησαν στα Πιέρια Ορη
Τη μνήμη των 72 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία του «Γιάκοβλεφ» στα Πιέρια Ορη το Δεκέμβριο 1997 τίμησαν σήμερα, Κυριακή, συγγενείς και φίλοι τους.
35
Τη μνήμη των 72 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία του «Γιάκοβλεφ» στα Πιέρια Ορη το Δεκέμβριο 1997 τίμησαν σήμερα, Κυριακή, συγγενείς και φίλοι τους.
Οι συγγενείς των θυμάτων και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έστησαν μία μαρμάρινη πλάκα στον τόπο του δυστυχήματος στην οποία αναγράφονται τα ονόματα των ανθρώπων τους.
Σε δυόμισι μήνες συμπληρώνονται τρία χρόνια από το δυστύχημα του «Γιάκοβλεφ», αλλά οι συγγενείς των θυμάτων αποφάσισαν να τιμήσουν σήμερα τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το χειμώνα στην περιοχή.
Εξάλλου, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ξεκινά στη Θεσσαλονίκη η δίκη των υπευθύνων για την αεροπορική τραγωδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο