
Φωτιά στο Αττικό Αλσος – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Αμαλιάδα
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη θέση Προφήτης Ηλίας στο Αττικό Αλσος. Δώδεκα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σαράντα πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.
71
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη θέση Προφήτης Ηλίας στο Αττικό Αλσος. Δώδεκα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σαράντα πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στα Καπετανέικα Αμαλιάδας. Ορισμένα σπίτια απειλήθηκαν, όμως τελικά οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν τα μέτωπα της φωτιάς.
Στο Λαϊλιά Σερρών η πυρκαγιά μαίνεται από το Σάββατο. Η περιοχή είναι δύσβατη και στον αγώνα κατάσβεσής της μετέχουν μόνο επίγειες δυνάμεις. Δυσχερής είναι και η κατάσβεση της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παγγαίο όρος, στα σύνορα των νομών Καβάλας και Σερρών. Η πυρκαγιά έχει προχωρήσει σε μεγάλη χαράδρα, καθιστώντας αδύνατη την επέμβαση αεροσκαφών και ελικοπτέρων.
Ακόμα, στη δασική περιοχή Ελαφοχωρίου – Μακρυχωρίου Καβάλας δύο μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη. Πεντακόσια στρέμματα έχουν έως τώρα αποτεφρωθεί, ενώ εξελίσσεται και η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στα Πηγαδάκια Αρκαδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
- Betsson: Δύο διπλές προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Δήμος Αρταίων: Τίτλοι τέλους για τον ΧΥΤΥ Βλαχέρνας

