Η Κουβανή τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν επιτίθεται στον Κάστρο
Με σκληρή γλώσσα για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά τη χώρα της ο Φιντέλ Κάστρο μίλησε η γνωστή Κουβανή τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν, σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Μεξικό.
43
Με σκληρή γλώσσα για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά τη χώρα της ο Φιντέλ Κάστρο μίλησε η γνωστή Κουβανή τραγουδίστρια Γκλόρια Εστέφαν, σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Μεξικό.
Ο λαός της Κούβας υποφέρει από την πολιτική του Κάστρο δήλωσε η Εστέφαν στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι το εμπάργκο των ΗΠΑ προς τη χώρα της είναι αποκλειστική ευθύνη του Κουβανού ηγέτη.
Η Κούβα είναι χώρα που μπορεί να ευχαριστήσει τον καθένα. Μόνο οι Κουβανοί δεν μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα εξαιτίας του αμερικανικού εμπάργκο, για το οποίο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Κάστρο επισήμανε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία κατηγόρησε τον ηγέτη της Κούβας ότι ελέγχει κάθε δραστηριότητα των Κουβανών.
Ελέγχει τη ζωή τους και την οικονομική τους κατάσταση. Διοικεί μία τρομοκρατική και τυραννική κυβέρνηση συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Εστέφαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της υπήρξε συνεργάτης του δικτάτορα Μπατίστα και εκδιώχθηκε από την Κούβα κατά τη διάρκεια της επανάστασης, το 1959.
Τον περασμένο Απρίλιο η Γκλόρια Εστέφαν πήρε μέρος στις κινητοποιήσεις για το μικρό Κουβανό Ελιάν και μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες υποστήριξε την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σύμφωνα με το BBC, η επίσκεψη της γνωστής τραγουδίστριας στο Μεξικό έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα – Στις Ένοπλες Δυνάμεις η έρευνα για την κινητή βόμβα με τα εκρηκτικά
- Άννα Μαρία Βέλλη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Άκη Σβολάκη – Οι φωτογραφίες του γάμου
- Μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ – Κοντράρεται με την «πρωτάρα» Ρίτας για την κούπα του BCL
- Ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στο 5,4%, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια
- «Tο μπολάκι με τα κοσμήματα που το έχετε;» – Οι διάλογοι από τη δράση της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Πάρτι στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε και… μπουγέλο στον Γιασικεβίτσιους (vid)
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442