
Ναυτική πειρατεία σε τουριστικό σκάφος στο Τολό
Σε εξέλιξη βρίσκεται ναυτική πειρατεία στο τουριστικό σκάφος Ερατώ που βρίσκεται ακινητοποιημένο σε απόσταση 1,5 ναυτικού μιλίου από την ακτή του Τολό.
55
Σε εξέλιξη βρίσκεται ναυτική πειρατεία στο τουριστικό σκάφος Ερατώ που βρίσκεται ακινητοποιημένο σε απόσταση 1,5 ναυτικού μιλίου από την ακτή του Τολό.
Στο σκάφος, στο οποίο επιβαίνουν ο Ελληνας καπετάνιος και πέντε Ελβετοί τουρίστες, εισέβαλε ένοπλος αλλοδαπός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πειρατής, ο οποίος κρατά ομήρους την πενταμελή οικογένεια Ελβετών και τον καπετάνιο, απαίτησε με την απειλή όπλου να τον μεταφέρουν στην Καζαμπλάνκα.
Το πλοιάριο, που απέπλευσε από το Ναύπλιο, έχει ήδη περικυκλωθεί από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και βατραχανθρώπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα εξεταστεί η εγκατάσταση συστήματος καρδιακής υποβοήθησης»
- Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «γαλλικό κλειδί» στην «σκουριασμένη» κλειδαριά της κυβέρνησης
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

