38

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο φύλακας της βρετανικής Πρεσβείας, Αντονι Ντάνφορντ, 61 χρόνων, ο οποίος χθες, Παρασκευή, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ηρεμιστικά χάπια. Ο Βρετανός υπάλληλος πρόκειται να καταθέσει εντός των ημερών στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την Σκότλαντ Γιαρντ.

Σε επιστολή που άφησε ο Ντάνφορντ εξηγούσε ότι δεν ήθελε να ζήσει άλλο, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε σώσει τον ταξίαρχο Στίβεν Σόντερς από την επίθεση της 17 Νοέμβρη.


Ο φύλακας της βρετανικής πρεσβείας, στην κατάθεση που είχε δώσει στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, είχε πει ότι λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία του Σόντερς είχε δει δύο υπόπτους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα να παρακολουθούν το θύμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ