48

Ενώ μαίνονται οι συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Οχθη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ ανακάλεσε την Κυριακή για διαβουλεύσεις την ισραηλινή αντιπροσωπεία που διαπραγματεύεται στη Στοκχόλμη με τους Παλαιστίνιους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στα ΜΜΕ, οι δύο αντιπρόσωποι του Ισραήλ θα επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να λάβουν νέες οδηγίες, αφού γίνει εκτίμηση της κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώθηκε ύστερα από τα βίαια επεισόδια.


Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος, τις τελευταίες εννέα ημέρες των βίαιων επεισοδίων έχουν σκοτωθεί πέντε Παλαιστίνιοι και έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από 1.000, ανάμεσα στους οποίους είναι και Ισραηλινοί.


Reuters

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ