63

Ενα εικοσιτετράωρο μετά τη σπουδαία νίκη των Λέικερς επί των συνδιεκδικητών του φετινού τίτλου στο ΝΒΑ Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ήλθε και η επίσημη επιβεβαίωση πως οι Λέικερς ήταν η καλύτερη ομάδα το μήνα Φεβρουάριο. Ο Σακίλ Ο Νιλ ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του μήνα και ο προπονητής του Λος Αντζελες Φιλ Τζάκσον πήρε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή για το Φεβρουάριο.

Ο Ο Νιλ ηγήθηκε των Λέικερς στο σερί 13 συνεχόμενων επιτυχιών, τις οποίες συμπλήρωσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης με το 103-91 επί του Βανκούβερ. Οι 25 πόντοι και τα 17 ριμπάουντ του Ο Νιλ ήλθαν να επιβεβαιώσουν όλα όσα έκανε το Φεβρουάριο, όπου ηγήθηκε στο σκοράρισμα και στη συγκομιδή των ριμπάουντ από πλευράς των Λέικερς.


Ο Φιλ Τζάκσον δικαιολογημένα αναδείχθηκε προπονητής του μήνα, οδηγώντας τους Λέικερς σε 12 νίκες στους 13 αγώνες που έδωσαν το δεύτερο μήνα του 2000.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ