
Με τρία άτομα η ελληνική αποστολή καταδύσεων στο Ρόστοκ
Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Διεθνές Γκραν Πρι καταδύσεων της FINA που θα γίνει στο Ροστόκ της Γερμανίας 3-5 Μαρτίου.
26
Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Διεθνές Γκραν Πρι καταδύσεων της FINA που θα γίνει στο Ροστόκ της Γερμανίας 3-5 Μαρτίου.
Πρόκειται για τους Θωμά Μπίμη (3μ.), Ρίτσα Κουτσοπέτρου (3μ.) και Γιάννη Γαβριηλίδη (Σταθερά), που αναχωρούν την Τετάρτη για τη Γερμανία. Θα συνοδεύονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο και τον περιφερειακό προπονητή Νίκο Τουλούδη, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες ως Διεθνής Κριτής.
Μετά το Ροστόκ η ελληνική αποστολή θα μεταβεί απευθείας στη Μόσχα, όπου θα μετάσχει σε μίτινγκ προετοιμασίας (9-12/3), στο οποίο θα μετάσχουν 4-5 ακόμη καταδύτες μας, που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στις 7 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν


