Επεκτείνει τις επιχειρήσεις της η EasyJet
Την επέκταση των επιχειρήσεών της και σε δραστηριότητες πέρα των αεροπορικών μεταφορών σχεδιάζει η EasyGroup, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στους Sunday Times του Λονδίνου ο πρόεδρος της εταιρείας Στέλιος Χατζηιωάννου.
55
Την επέκταση των επιχειρήσεών της και σε δραστηριότητες πέρα των αεροπορικών μεταφορών σχεδιάζει η EasyGroup, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στους Sunday Times του Λονδίνου ο πρόεδρος της εταιρείας Στέλιος Χατζηιωάννου.
Στα άμεσα σχέδια του ομίλου EasyGrοup, στην οποία ανήκει η ταχύρυθμα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία EasyJet, είναι η δημιουργία του τέταρτου και πέμπτου Internet Cafe, με την επωνυμία ΕasyEverything, στο Λονδίνο, η σύσταση γραφείου ενοικίασης αυτοκινήτων, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Easy.com θα προσφέρει τη δυνατότητα αγορών μέσω του Διαδικτύου.
Η εισαγωγή της στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Nasdaq θα προωθήσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια της εταιρείας για ίδρυση EasyBank και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών on-line.
Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 1997-98, την τελευταία για την οποία έχουν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματά της, η εταιρεία, που διαθέτει στόλο 18 αεροσκαφών, κατέγραψε κέρδη 2,3 εκατομμυρίων λιρών (1,2 δισ. δρχ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Δεν αποτελεί λύση καμία κομματική περιχαράκωση – Δεν αποτελεί λύση η κομματική αυτονομία
- Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στον αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας
- Ηρακλής – Ολυμπιακός 70-95: Ρεσιτάλ Φουρνιέ και τώρα… Final 8!
- Εσπανιόλ – Θέλτα 2-2: Βαθμό στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Βίγκο πριν την Τούμπα
- Από τη Θεσσαλονίκη στην Ευρώπη με ένα σκούτερ – 12 χώρες, 18 ημέρες και 4.586 χιλιόμετρα
- Δούκας: Η προγραμματική συμφωνία προϋποθέτει προγραμματικό διάλογο – Αυτόν που έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει χθες
