Discovery Channel

Παρασκευή, 23/3/2018
Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Επιβίωση για Δύο - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:00 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:30 Fast n' Loud - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
08:30 Πώς Φτιάχνεται; - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
09:00 Πώς Φτιάχνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
09:30 Πώς Γίνεται; - 14ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
10:00 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
10:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
11:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
12:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
13:00 Επιβίωση για Δύο - 6ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
14:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
15:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
16:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
17:00 Μηχανική σε Εγκατάλειψη - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
18:00 Κυνηγοί Δημοπρασιών - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
18:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 4ος Κύκλος Ριάλιτι
19:00 Πώς Φτιάχνεται; - 21ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
19:30 Πώς Γίνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
20:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 7. Volkswagen 181 Thing. Ο Μάικ βρίσκει ένα Volkswagen 181 Thing από έναν συλλέκτη, αλλά αναγκάζεται να ψάξει βαθιά στις τσέπες του για την αγορά αφού δεν υπάρχουν και πολλά χρήματα για να το ανακαινίσει ο Εντ.
21:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
22:00 Αλάσκα: Στην Άκρη της Γης - 7ος Κύκλος Ριάλιτι
23:00 Η 'Ακτίνα Θανάτου' του Τέσλα - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
00:00 Τι Γίνεται στη Γη; - 4ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
01:00 Σιδηρόδρομος στην Αλάσκα - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
02:00 Προσοχή Κίνδυνος! - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
03:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
04:00 Αλάσκα: Στην Άκρη της Γης - 7ος Κύκλος Ριάλιτι
05:00 Η 'Ακτίνα Θανάτου' του Τέσλα - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
06:00 Επιβίωση για Δύο - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 6. Παγωμένες πεδιάδες. Ο Ντέιβ και ο Κόντι προσποιούνται δύο αγρότες που έχουν παγιδευτεί στις ανεμοδαρμένες πεδιάδες μέσα στον χειμώνα. Το μόνο που έχουν στη διάθεσή τους είναι τα απομεινάρια μιας καμένης καλύβας.
07:00 Πώς Γίνεται; - 10ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 17. Ρωσικές κούκλες/ Αλόε βέρα/ Σημαίες. Ανακαλύψτε πώς κατασκευάζονται αντικείμενα που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας, καθώς η σειρά αναζητά την προέλευση καθημερινών αντικειμένων.
07:30 Fast n' Loud - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. Chevy Fleetmaster του '48. Ο Ρίτσαρντ, ο Άντον και η ομάδα προσπαθούν να αναβαθμίσουν μια Chevy Fleetmaster του '48. Αργότερα, αντιμετωπίζουν ένα σκληρό πλήθος στην Οκλαχόμα, στη δημοπρασία για τη Chevy και την Caddy του '63.
08:30 Πώς Φτιάχνεται; - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 4. Βούρτσες/ Μαυροπίνακες/ Καπνιστός Σολομός/ Φερμουάρ. Βούρτσες, πίνακες, καπνιστός σολομός και φερμουάρ: περισσότερα καθημερινά αντικείμενα εξετάζονται για να δούμε πώς παράγονται.
09:00 Πώς Φτιάχνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 4. Χαλυβδόσυρμα/ Ηλεκτρική κουζίνα. Στο 4o επεισόδιο παρακολουθούμε πώς κατασκευάζονται το χαλυβδόσυρμα, οι ηλεκτρικές κουζίνες, τα σκαλιστά κεριά και κουλοχέρηδες.
09:30 Πώς Γίνεται; - 14ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 20. Πώς κατασκευάζονται τα αντιπυρικά γάντια για το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης; Επίσης, πώς φτιάχνεται το σμάλτο που χρησιμοποιείται στον εξοπλισμό των φούρνων;
10:00 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 3. Λιούις. Στο ανατολικό Σάσεξ, ένα μυστηριώδες όχημα στέλνει τις προσφορές στα ύψη. Ενώ ο Νταν παίζει βρώμικα και ο Τζον νομίζει ότι έχει εντοπίσει θησαυρό, η Λίντα πιστεύει ότι ένας τενεκές μπορεί να αποδειχθεί ο νικητής.
10:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 20. Το ζευγάρι Μπράντον και Λόρι τα παίζουν όλα για όλα στις πιο ανταγωνιστικές δημοπρασίες της Αμερικής. Άραγε, οι αποθηκευτικοί χώροι που έχουν επιλέξει περιέχουν κερδοφόρα αντικείμενα ή άχρηστα σκουπίδια;
11:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 8. Ο Καρλ Άντριους έχει ένα τεράστιο φορτίο, η κινητή τάξη του Ράσελ ταρακουνιέται και η μηχανή του θερμαίνεται και οι Φέρι αποφεύγουν μαινόμενες πυρκαγιές.
12:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 6. Datsun 240Z - Καλιφόρνια. Ο Μάικ βρίσκει ένα σπάνιο μοντέλο-απάντηση στο Βρετανικό MGB GT. Ο Εντ πρέπει να μετατρέψει το αυτόματο κιβώτιο σε χειροκίνητο για να προσπαθήσει να βγάλει κέρδος.
13:00 Επιβίωση για Δύο - 6ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 4. Χιονοθύελλα στη Βουλγαρία. Στις επικίνδυνες πλαγιές της οροσειράς Ρίλα στη Βουλγαρία, ο Γκρέιντι και ο Τζος αντιμετωπίζουν μια δυνατή θύελλα, παγωμένες θερμοκρασίες και ένα φονικό αρπακτικό.
14:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 6. Οι ώρες των δρομολογίων είναι πιεσμένες καθώς μια πολύ σημαντική γραμμή έχει κλείσει για επισκευή και οι καθυστερήσεις θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Διάφοροι train spotters αναζητούν το τρένο που είναι γνωστό ως 'Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας'.
15:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. Μια υπέροχη ατμομηχανή καταστρέφεται από βάνδαλους. Επίσης, στην απομονωμένη άγρια φύση, ένα τρένο με φορτίο 2000 τόννων κινδυνεύει.
16:00 Σιδηρόδρομος στην Αυστραλία - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 8. Η αυξημένη κίνηση χωρίζει μια πόλη στα δύο, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στον βετεράνο οδηγό Μπέρνι Μπέικερ. Επίσης, μια εκπαιδευόμενη οδηγός, η Άλι Χιουμ, δουλεύει σκληρά για να περάσει τις τελευταίες της εξετάσεις.
17:00 Μηχανική σε Εγκατάλειψη - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 1. Σιωπηλές πόλεις. Μια ματιά σε ό,τι απομένει όταν αστικές περιοχές εγκαταλείπονται, όπως το Πρίπιατ στην Ουκρανία - παγωμένο στον χρόνο μετά το Τσερνομπίλ - και το νησί Χασίμα στην Ιαπωνία.
18:00 Κυνηγοί Δημοπρασιών - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 23. Αγορά μάχης. Οι Άλαν και Τον βρίσκουν μια μινιατούρα αντίκα-πολυβόλο και μια συλλογή από μοναδικά τηλεκατευθυνόμενα οχήματα σε μια δημοπρασία στην Καλιφόρνια. Άραγε έχουν αξία;
18:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 4ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 6. Μπέρμιγχαμ. Ο παρουσιαστής και δημοπράτης Σον Κέλι ταξιδεύει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στο Ην. Βασίλειο, για να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της χώρας.
19:00 Πώς Φτιάχνεται; - 21ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 4. Εξωτερικοί δίσκοι/ Κατεψυγμένη γαρίδα/ Ταϊλανδέζικο ρύζι/ Χαρτοπετσέτες. Περισσότερα καθημερινά αντικείμενα εξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο για να ανακαλύψουμε από τι είναι κατασκευασμένα.
19:30 Πώς Γίνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 18. Πώς μετατρέπονται τα δέντρα σε ύφασμα, πώς παράγονται τα ανθρακούχα ποτά και πώς φτιάχνεται ο παραδοσιακός αγγλικός καπνός;
20:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. Volkswagen 181 Thing. Ο Μάικ βρίσκει ένα Volkswagen 181 Thing από έναν συλλέκτη, αλλά αναγκάζεται να ψάξει βαθιά στις τσέπες του για την αγορά αφού δεν υπάρχουν και πολλά χρήματα για να το ανακαινίσει ο Εντ.
21:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 5. Ο Μαρκ δυσκολεύεται να παραδώσει ένα εύθραυστο δωμάτιο ηλεκτρικού ελέγχου σε ένα απομονωμένο ορυχείο. Επίσης, ο Τζεφ αντιμετωπίζει μια δυνατή θύελλα ενώ βρίσκεται στον δρόμο, στην Τανζανία.
22:00 Αλάσκα: Στην Άκρη της Γης - 7ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Κυνηγώντας τη μαύρη αρκούδα. Ο Ότο μεταφέρει μια τεράστια δεξαμενή νερού μέσα στο έδαφος για να λύσει τα προβλήματα έλλειψης νερού. Ο Ατζ Λι και ο Ατζ Σίνιορ αναζητούν μια μαύρη αρκούδα και ο Έιβιν φτιάχνει μια μοτοσυκλέτα επιβίωσης γεμάτη όπλα.
23:00 Η 'Ακτίνα Θανάτου' του Τέσλα - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 3. Με 300 εφευρέσεις, το μυαλό του Νίκολα Τέσλα συνεχίζει να κυριαρχεί στον κόσμο σήμερα. Τα πιο πρόσφατα εμπιστευτικά έγγραφα αποκαλύπτουν έναν θησαυρό από νέες πληροφορίες για την έρευνά του.
00:00 Τι Γίνεται στη Γη; - 4ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 1. Το μνήμα του Δράκουλα. Εικόνες από τον δορυφόρο αποκαλύπτουν μια σειρά από μεγάλα αναχώματα στη Ρουμανία, μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι του Βλαντ του Δράκουλα. Θα μπορούσαν να είναι ο χαμένος τάφος του Δράκουλα;
01:00 Σιδηρόδρομος στην Αλάσκα - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 2. Κίνδυνος στο βουνό. Ο Νταν Μογουίνεϊ κάνει αγώνα δρόμου για να απεγκλωβίσει τη χιονομηχανή του από την παγωμένη τούνδρα. Οι Όρβιλ και Τζάκι αντιμετωπίζουν τον πρώτο τους χειμώνα μόνοι στην άγρια φύση.
02:00 Προσοχή Κίνδυνος! - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 14. Τα καλύτερα του 2ου κύκλου. Τα καλύτερα και πιο απίστευτα βίντεο από τον 2ο κύκλο της σειράς, στην οποία οι επιστήμονες επιχειρούν να εντοπίσουν τα ψεύτικα από τα αληθινά.
03:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 5. Ο Μαρκ δυσκολεύεται να παραδώσει ένα εύθραυστο δωμάτιο ηλεκτρικού ελέγχου σε ένα απομονωμένο ορυχείο. Επίσης, ο Τζεφ αντιμετωπίζει μια δυνατή θύελλα ενώ βρίσκεται στον δρόμο, στην Τανζανία.
04:00 Αλάσκα: Στην Άκρη της Γης - 7ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Κυνηγώντας τη μαύρη αρκούδα. Ο Ότο μεταφέρει μια τεράστια δεξαμενή νερού μέσα στο έδαφος για να λύσει τα προβλήματα έλλειψης νερού. Ο Ατζ Λι και ο Ατζ Σίνιορ αναζητούν μια μαύρη αρκούδα και ο Έιβιν φτιάχνει μια μοτοσυκλέτα επιβίωσης γεμάτη όπλα.
05:00 Η 'Ακτίνα Θανάτου' του Τέσλα - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 3. Με 300 εφευρέσεις, το μυαλό του Νίκολα Τέσλα συνεχίζει να κυριαρχεί στον κόσμο σήμερα. Τα πιο πρόσφατα εμπιστευτικά έγγραφα αποκαλύπτουν έναν θησαυρό από νέες πληροφορίες για την έρευνά του.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας