Discovery Channel

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Ο Απόλυτος Οδηγός Επιβίωσης - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:00 Πώς Γίνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:30 Fast n' Loud - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
08:30 Πώς Φτιάχνεται; - 24ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
09:00 Πώς Φτιάχνεται; - 8ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
09:30 Πώς Γίνεται; - 11ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
10:00 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
10:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
11:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
12:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
13:00 Επιβίωση για Δύο - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
14:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
15:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
16:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
17:00 Ακραία Μηχανική - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
18:00 Μάχες Φορτίων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
18:30 Πόλεμος Ακινήτων - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
19:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 14. Ford Mustang Fastback - ΗΠΑ. Ο Μάικ αγοράζει ένα κλασικό αμερικάνικο όχημα, τη Ford Mustang, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Εντ θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να την κάνει να αξίζει πάνω από 20.000 λίρες.
20:00 Πώς Φτιάχνεται; - 11ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
20:30 Πώς Γίνεται; - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
21:00 Fast n' Loud - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
22:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 13ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
23:00 Ένα Διαφορετικό Συνεργείο - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
00:00 Fast n' Loud: Demolition Theater - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
01:00 Επιβίωση για Δύο - 6ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
02:00 Τι Γίνεται στη Γη; - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
03:00 Fast n' Loud - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
04:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 13ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
05:00 Ένα Διαφορετικό Συνεργείο - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
06:00 Ο Απόλυτος Οδηγός Επιβίωσης - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Μεξικό. Στο Φαράγγι του Χαλκού στο Μεξικό, ο Μπέαρ επιδεικνύει απαραίτητες τεχνικές επιβίωσης, όπως την κατασκευή μιας απλής πυξίδας, το σκαρφάλωμα σε απότομες πλαγιές και τη χρήση ενός κάκτου για τον καθαρισμό του νερού.
07:00 Πώς Γίνεται; - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Πώς φτιάχνονται οι καλύτερες κλασικές κιθάρες, πώς κατασκευάζονται οι μηχανές του γκαζόν και πώς καταφέρνουν οι αναρριχητές να γυρνούν τα πτερύγια στις ανεμογεννήτριες;
07:30 Fast n' Loud - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Ο δρόμος προς το Barrett Jackson - Μέρος B'/ NHRA. Είναι η μέρα του Barrett Jackson και το Stingray του Ρίτσαρντ μόλις που καταφέρνει να φτάσει. Στο μεταξύ, ο Άαρον πηγαίνει στο NHRA στο Λας Βέγκας.
08:30 Πώς Φτιάχνεται; - 24ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Ντεπόζιτα αγωνιστικών αυτοκινήτων/Γύψινα αετώματα/Λάδι λουίζας/Κατασκευή τεχνητών δολωμάτων. Περισσότερα καθημερινά αντικείμενα εξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο για να ανακαλύψουμε από τι είναι κατασκευασμένα.
09:00 Πώς Φτιάχνεται; - 8ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Καπάκια υπονόμων/ Απορροφητήρες/ Τεχνητά κούτσουρα/ Χιονοχήματα. Καθημερινά αντικείμενα εξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο για να ανακαλυφθεί από τι είναι κατασκευασμένα.
09:30 Πώς Γίνεται; - 11ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Πώς κατασκευάζεται ένα λιμάνι που υποδέχεται τα μεγαλύτερα φορτηγά πλοία του κόσμου; Πώς κατασκευάζονται 28 εκατομμύρια πλαστικές σακούλες τη μέρα; Και, πώς φυσάνε το γυαλί για να φτιάξουν στολίδια;
10:00 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - Βρετανία - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 6. Yeovil. Στο Σόμερσετ, οι ομάδες ανακαλύπτουν ένα κομμάτι του Λας Βέγκας. Η Λίντα πρέπει να δουλέψει για το κέρδος της και οι εντάσεις οξύνονται καθώς ο Νταν ωθεί τη Νατ στα όριά της.
10:30 Κυνηγοί Αποθηκευτικών Χώρων - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 5. Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική δημοπρασία της χρονιάς και, καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι εντάσεις κλιμακώνονται. Ένα σετ από μεταλλικά αντικείμενα τραβάει την προσοχή και ένα γυάλινο κουτί συναρπάζει τους πλειοδότες.
11:00 Φορτηγατζήδες στην Ερημιά - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Ο Στιβ Γκράχαμ κάνει αγώνα δρόμου ενάντια στη βροχή και φτιάχνει συνεργασίες για να φτιάξει ένα τεράστιο σιδηρόδρομο. Στο μεταξύ, σε έναν μαραθώνιο σε όλη τη χώρα, το φορτηγό του Γιόγκι καταρρέει.
12:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. BMW Isetta. Ο Μάικ εντοπίζει ένα αυτοκίνητο Bubble Isetta. Μισό αυτοκίνητο, μισή μοτοσυκλέτα, αυτό το κλασικό κομμάτι είναι πολύ ωραίο για οδήγηση αλλά όχι για επισκευή. Θα μπορέσουν ο Εντ και ο Μάικ να βγάλουν κέρδος;
13:00 Επιβίωση για Δύο - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 3. Κόψε και κάψε. Ο Ντέιβ και ο Κόντι υπομένουν τις σκληρές συνθήκες της Γης του Πυρός, 500 μίλια από την Ανταρκτική. Για να μας δείξουν πώς να επιβιώσουμε μετά από σοβαρό τραυματισμό, ο Ντέιβ σκίζει το δέρμα του.
14:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. Στην καρδιά της άγριας φύσης. Οι Ματ, Μπαμ, Μπέαρ και Γκέιμπ συνειδητοποιούν πόσο δύσκολες είναι οι παραδόσεις σε άγριες καιρικές συνθήκες. Επίσης, οι συνθήκες εξαναγκάζουν μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας.
15:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 8. Οι λύκοι επιστρέφουν. Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή για τους Μπράουν σημαίνει πολλή δουλειά για να επιστρέψει η φάρμα στην κανονικότητα. Μια ριψοκίνδυνη μεταφορά μπορεί να αποτελεί τη μόνη λύση.
16:00 Οι Άνθρωποι της Άγριας Αλάσκα - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 9. Η δεσποινίς βροχή. Ενώ ο νεότερος αδελφός των Μπράουν, ο Νόα, μένει πίσω για να συνεχίσει τις επισκευές στην Browntown, τα υπόλοιπα οκτώ μέλη της οικογένειας αναλαμβάνουν την πιο ριψοκίνδυνη ρυμούλκηση που έχουν κάνει ποτέ.
17:00 Ακραία Μηχανική - 2ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. The Shard. Ο πύργος The Shard του Λονδίνου αποτελεί θαύμα μηχανικής. Το τεράστιο τσιμεντένιο εσωτερικό του αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα, ένα ξενοδοχείο και περίπου 183.000 τ.μ. χώρων για γραφεία.
18:00 Μάχες Φορτίων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 7. Μέσα από το φέρετρο. Ένα κοντέινερ από τη Γερμανία που μυρίζει άσχημα δημιουργεί μια απρόσμενη συμμαχία, πρόκειται όμως για μια καλή επένδυση; Αργότερα, ο Τζον ξεθάβει πράγματα από βαθιά στη γη.
18:30 Πόλεμος Ακινήτων - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Εξάλειψη. Η πρώτη ιδιοκτησία της ημέρας τραβά την προσοχή του Σκοτ, του αγοραστή από το Φοίνιξ, αλλά ο αντίπαλος Νταγκ δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς μάχη. Αργότερα, ένα σπίτι κάνει έναν από τους άντρες να τρέξει στο Α&Ε.
19:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 9ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 14. Ford Mustang Fastback - ΗΠΑ. Ο Μάικ αγοράζει ένα κλασικό αμερικάνικο όχημα, τη Ford Mustang, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Εντ θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να την κάνει να αξίζει πάνω από 20.000 λίρες.
20:00 Πώς Φτιάχνεται; - 11ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Γάντια του μπέιζμπολ/Καπέλα Stetson/Ηλεκτρόδια. Περισσότερα καθημερινά αντικείμενα εξετάζονται κάτω από το μικροσκόπιο για να ανακαλύψουμε από τι είναι κατασκευασμένα.
20:30 Πώς Γίνεται; - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 14. Διαστημική Στολή/ Κινητήρες Ντίζελ/ Επιγραφές Νέον. Δείτε πώς η διαστημική στολή κρατάει τον αστροναύτη ζωντανό και πώς ένα γράμμα φτάνει από το Λονδίνο στις Εβρίδες σε μία ημέρα. Επίσης: Πώς εξορύσσεται το τιτάνιο;
21:00 Fast n' Loud - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 1. Νέα εποχή. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής στο συνεργείο. Ο Ρίτσαρντ αναθέτει στην ομάδα μια Chevy P30 Step Van του '73 για το πρώτο τους εγχείρημα χωρίς τον Άαρον.
22:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 13ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 5. Ford Mustang GT του '88. Ο Μάικ και ο Εντ αποφασίζουν ότι η κλασική Ford Mustang GT του '80 είναι το ιδανικό οικονομικό muscle αυτοκίνητο για έναν νεαρό επίδοξο μηχανικό για να ξεκινήσει την πορεία του.
23:00 Ένα Διαφορετικό Συνεργείο - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 16. Επιχείρηση Fairlane. Ο Τομ στοχεύει στο παγκόσμιο ρεκόρ ενώ η υπόλοιπη ομάδα δουλεύει πάνω στο Fairlane. Όταν ο Ρίτσαρντ επιχειρεί να αγοράσει το συνεργείο, η επιχείρηση βρίσκεται σε κίνδυνο!
00:00 Fast n' Loud: Demolition Theater - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 17. Συλλογή. Ένας κασκαντέρ περνά μέσα από έναν πύρινο τοίχο. Είναι η χειρότερη μέρα για έναν αναβάτη μονόκυκλου όταν πέφτει πάνω σε έναν τοίχο κι ένας ταύρος κάνει τον εκπαιδευτή του υφασμάτινη κούκλα.
01:00 Επιβίωση για Δύο - 6ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 3. Ακτή των κουνουπιών. Ο Γκρέιντι και ο Τζος περιπλανώνται στη ζούγκλα της Νικαράγουα δίνοντας μάχες με τα φίδια, τα κουνούπια και την αφυδάτωση. Μπορούν να ανάψουν φωτιά αλλά και να φτιάξουν μια σχεδία για να διασχίσουν τα γεμάτα κροκόδειλους νερά;
02:00 Τι Γίνεται στη Γη; - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 13. Οι εισβολείς του Ιερού Λόγχου. Μια βαριά οπλισμένη ομάδα εισβάλλει σε έναν από τους πιο παλιούς αρχαιολογικούς χώρους, προκαλώντας φόβους ότι τα αντικείμενά του έχουν κλαπεί.
03:00 Fast n' Loud - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 1. Νέα εποχή. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής στο συνεργείο. Ο Ρίτσαρντ αναθέτει στην ομάδα μια Chevy P30 Step Van του '73 για το πρώτο τους εγχείρημα χωρίς τον Άαρον.
04:00 Επισκευάζοντας Αυτοκίνητα - 13ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Discovery Channel
Επεισόδιο: 5. Ford Mustang GT του '88. Ο Μάικ και ο Εντ αποφασίζουν ότι η κλασική Ford Mustang GT του '80 είναι το ιδανικό οικονομικό muscle αυτοκίνητο για έναν νεαρό επίδοξο μηχανικό για να ξεκινήσει την πορεία του.
05:00 Ένα Διαφορετικό Συνεργείο - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Discovery Channel
Επεισόδιο: 16. Επιχείρηση Fairlane. Ο Τομ στοχεύει στο παγκόσμιο ρεκόρ ενώ η υπόλοιπη ομάδα δουλεύει πάνω στο Fairlane. Όταν ο Ρίτσαρντ επιχειρεί να αγοράσει το συνεργείο, η επιχείρηση βρίσκεται σε κίνδυνο!
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας