Η ζωή της εμβληματικής σεφ Julia Child στη μικρή οθόνη
Η «Γαλλίδα Σεφ» Τζούλια Τσάιλντ άνοιξε τον δρόμο για το δημοφιλές σήμερα είδος εκπομπών μαγειρικής
Η «Γαλλίδα Σεφ» Τζούλια Τσάιλντ άνοιξε τον δρόμο για το δημοφιλές σήμερα είδος εκπομπών μαγειρικής

Ελέγχοντας τη διατροφή µας σιγά-σιγά θα δούµε αποτελέσµατα στα επίπεδα άγχους που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας

H διάσημη πινακοθήκη Ουφίτσι στην Φλωρεντία, εισήγαγε μια νέα κοινωνική πρωτοβουλία για να συνδέσει ουσιαστικά το κοινό με μερικά από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης του

Πραγματική, έντονη γεύση λεμονιού σε ένα ζουμερό κέικ που παίρνει πάντα 5 αστεράκια.

Η κουζίνα της Πόλης αποτελεί μέρος της διατροφής μας στην Ελλάδα και κομμάτι της γαστρονομικής, συλλογικής μας μνήμης
Μια τάση που συζητήθηκε πολύ, αλλά δεν φαίνεται να έπιασε όσο ίσως ήταν αναμενόμενο αναλύεται από τρεις διακεκριμένους Έλληνες bartenders
Η Βέλγικη φίρμα που ειδικεύεται στα σοκολατάκια πολυτελείας κλείνει ή πουλά όλα τα φυσικά της καταστήματα στις Η.Π.Α
Το μιλιάτσο ( migliaccio ) είναι ένα γλυκό που συνηθίζουν να φτιάχνουν στην Valle Caudina (περιοχή της επαρχίας Campania , δηλαδή της Νάπολι) κατά την περίοδο του Καρναβαλιού. Είναι βέβαια λίγο διαφορετικό από τα γλυκάκια που συνήθως φτιάχνουν στην Νάπολη, καθώς δεν είναι τηγανητό.
Ποια είναι τα οφέλη του και πώς μπορούμε να το εντάξουμε στο διατροφολόγιό μας;
Η διαιτολόγος - σεφ Κωνσταντίνα Βουδούρη μπαίνει στην κουζίνα των Roomies και ετοιμάζει ένα vegan banana bread
Yπάρχουν τροφές που μπορεί να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το στρες; Υπάρχουν, λένε οι ειδικοί.
Εύκολη και εντυπωσιακή τάρτα με καρότα, τα οποία όμως μπορούν να αντικατασταθούν από όποιο λαχανικό προτιμάτε.
Οι απαντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ιδρυτή του Monocle και τα ελληνικά πλασαρίσματα στη λίστα των Fifty Big Ideas του τεύχους 140
Σύμφωνα με τις συστάσεις διεθνών φορέων και οργανισμών, η συνολική ημερήσια πρόσληψη λίπους στη διατροφή μας δεν πρέπει να ξεπερνάει το 30-35% των συνολικών θερμίδων που προσλαμβάνουμε ημερησίως
Oι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν τις δικές τους μπάρες σοκολάτας, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα.
Τα οφέλη του αχλαδιού για την υγεία μας είναι πολλά. Ο Όμηρος το ανέφερε ως «δώρο των θεών» και όχι άδικα. Η γλυκιά, αρωματική, ζουμερή και μαλακή σάρκα του αχλαδιού κάνει αυτό το φρούτο ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ τα σημαντικά διατροφικά του οφέλη το κάνουν «σύμμαχο» της υγείας μας.
Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη επιστρέφει to 2021 με φυσική παρουσία, αλλά και με ψηφιακή αλληλεπίδραση
Μπορούν τα ζυμαρικά να παραμείνουν στην διατροφή μας όταν ξεκινάμε μια δίαιτα;
Στο «μαγικό κέικ» οι στρώσεις αλλάζουν θέση όσο αυτό ψήνεται!
Εστιατόρια που αγαπάμε μπήκαν στον στίβο της παράδοσης φαγητού μετά τις γιορτές και αποδεικνύουν ότι η αναμονή μας άξιζε τον κόπο
Φτιάχνονται πιο εύκολα από ό, τι πιστεύετε και είναι το τέλειο σνακ
Ένα γρήγορο ταξίδι στη Ρωσία και τον πλούτο της γαστρονομίας της, μέσω Καλλιθέας.
Συνταγή για ένα εύκολο και εντυπωσιακό κέικ με καραμελωμένες φέτες πορτοκαλιού.
Η Αθήνα έχει σπουδαία μακαρόν, αλλά ας δούμε πρώτα από πού ξεκίνησε η γλυκιά τους ιστορία
Πλέον το vegan μπορεί να είναι και εξαιρετικά γκουρμέ
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442