Φθινόπωρο: Πέντε τροφές ταμάμ για το πιάτο μας
Το φθινόπωρο μπορεί να μας προκαλεί μια μικρή θλίψη, αλλά την ίδια ώρα μας δίνει τροφές και γευστικές και γεμάτες με οφέλη για την υγεία.
Το φθινόπωρο μπορεί να μας προκαλεί μια μικρή θλίψη, αλλά την ίδια ώρα μας δίνει τροφές και γευστικές και γεμάτες με οφέλη για την υγεία.

Μια συνταγή διαφορετική που συνδυάζει διάφορες γεύσεις -λίγο ελληνική, λίγο ασιατική κουζίνα- για να μην τρώμε συνεχώς τα ίδια.

Μια συνταγή ποίημα, που προέρχεται από την Ιταλία αλλά την έχουμε συνδέσει με την Κέρκυρα.

Φτιάξτε τα βήμα-βήμα με τις οδηγίες του διάσημου Αυστραλού σεφ – Δείτε πώς τα φτιάχνει με ένα βίντεο στο TikTok, οι χρήστες τον αποθεώνουν

Το Taste Atlas δημοσίευσε τα 50 καλύτερα ζυμαρικά του κόσμου και την προέλευσή τους. Και από τη λίστα δεν λείπει φυσικά και η Ελλάδα/
Μια συνταγή που δεν είναι εύκολη αλλά σίγουρα πεντανόστιμη.
Η πρώτη αναφορά στην ύπαρξη των ζυμαρικών χρονολογείται γύρω στο 1.000 π.χ. στην αρχαία Ελλάδα - Κατά τον 18ο αιώνα τα μακαρόνια γνωρίζουν την μεγάλη τους άνθηση
Μια αγαπημένη και εύκολη συνταγή που έχει και τουίστ και ελληνική νότα.
Ο διεθνής οδηγός γεύσεων, Taste Atlas, παρουσίασε τους 46 καλύτερους ξηρούς καρπούς στον κόσμο και μαντέψτε ποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση
Ο καφές είναι απαραίτητος για το πρωινό μας ξύπνημα. Όμως κάνει καλό ή κακό στην καρδιά;
Το Μεξικό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα μπαρ. Ποιες χώρες ακολουθούν;
Μια συνταγή παραλλαγή από τις κλασικές αυγόφετες που μας έκαναν ως παιδιά.
Μια συνταγή που μπορεί να μοιάζει υπερβολική αλλά θυμίζει ένα μαμαδίστικο πιάτο βγαλμένο από τα μεσημέρια της Κυριακής.
Το food noise, γνωστός και ως «διατροφικός θόρυβος», είναι οι σκέψεις που κάνουμε γύρω από το φαγητό - από το τι θα φάμε την επόμενη μέρα μέχρι μέχρι τη λιγούρα του μπισκότου τώρα.
Μια συνταγή πιο εύκολη από όσο νομίζεις και πολύ πιο γευστική από όσο πιστεύεις.
Πέντε εποχιακά φρούτα και λαχανικά που κάνουν καλό στη μνήμη μας.
Η 10χρονη σεφ Ρενάντ Ατάλα έχει αναδειχθεί σε μια επιδραστική φιγούρα αντίστασης και αισιοδοξίας μαγειρεύοντας σε καταυλισμούς της αιματοβαμμένης Γάζας
Αυτό το φαγητό χάρισε την αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα - Πώς το αξιολογούν οι ψηφοφόροι του Taste Atlas
Υπάρχουν πολλές προτάσεις για μια έξοδο στην Αθήνα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια μαγαζιά που εκτός από τις κριτικές έχουν κερδίσει και τον κόσμο των social media.
Μια συνταγή για ένα γλυκό που μας έκανε η γιαγιά μας όταν ήμασταν παιδιά.
Μια συνταγή με έντονο άρωμα μεσανατολικής κουζίνας και street food.
Δεν διαφωνούμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γιατί να μην είναι και το πιο απολαυστικό;
Μια παραδοσιακή συνταγή που σε πολλούς θα θυμίσει τις διακοπές στο χωριό.
Εκτός από μια υπέροχη γεύση, το μήλο φημίζεται και για την υψηλή θρεπτική του αξία.
Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, για ένα γλυκό που είναι για όλες τις ώρες.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442