Σε ποια εστιατόρια συχνάζει η ελίτ από το Παρίσι έως την Μπογκοτά;
Ταξιδέψτε στα καφέ και τα εστιατόρια όπου γράφεται ιστορία και αποκαλύπτονται μυστικά με καλό κρασί και ορεκτικά.
Ταξιδέψτε στα καφέ και τα εστιατόρια όπου γράφεται ιστορία και αποκαλύπτονται μυστικά με καλό κρασί και ορεκτικά.
Η κατανόηση του τρόπου μπορεί να οδηγήσει σε νέους δρόμους για την απώλεια βάρους.
Οι παντογνώστες των επαγγελματικών κουζινών μίλησαν: Τι πρέπει να αποφεύγετε στα εστιατόρια.
Ποια μπαχαρικά μπορούν να προστεθούν στη διατροφή μας και να μας προφυλάξουν από υψηλή πίεση, διαβήτη τύπου 2 και «κακή» χοληστερόλη
Η Μπαταμπάνγκ, μια επαρχιακή πόλη στην Καμπότζη, μπορεί να μην έχει αστέρια Michelin, αλλά έχει σνακ του δρόμου, όπως τραγανές τηγανητές μπανάνες και τηγανίτες γεμιστές με χοιρινό κιμά με κουρκουμά και, κυρίως, έχει καταφέρει να μπει στο διεθνή χάρτη της γαστρονομίας. «Οτιδήποτε νόστιμο στο Battambang;», τραγουδούσε ο δημοφιλής Καμποτζιανός τραγουδοποιός Sinn Sisamouth στο ομώνυμο τραγούδι […]
Στην Κόστα Ρίκα η διοργάνωση - 50 ομάδες από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν σε έξι κατηγορίες
Ξεχώρισε ανάμεσα σε σχεδόν 24.000 τυρία στον οδηγό του «Taste Atlas»
Η παρουσίαση του βιβλίου «Από στόμα σε στόμα» των Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Αναστάσιου Παπαλαζάρου πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο με πλήθος διασήμων να δίνουν το παρών.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να πίνουν κοκτέιλ με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη χορτοφαγία ως βασικό τρόπο διατροφής τους. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Vegan Διατροφής αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Πότε να τρώμε το φαγητό μας το βράδυ; Αργά ή νωρίς; Ας δούμε αν υπάρχει ιδανική στιγμή, σύμφωνα με έρευνες.
«Τα ξενικά είδη έχουν έρθει στις θάλασσές μας, ας τα βάλουμε και στη διατροφή μας»
Μετά το γλυκό, το αλμυρό, το ξινό, το πικρό και το ουμάμι, ερευνητές ανακάλυψαν μια νέα γεύση – Δείτε ποια!
Διάφορα αξιόλογα υποκατάστατα του παραδοσιακού καφέ, έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά, σύμφωνα με το Harvard.
Απολαύστε το φαγητό σας σε μικρότερες μερίδες και αυξήστε την σωματική σας δραστηριότητα για να γίνει η απώλεια βάρους… «παιχνιδάκι».
Το εστιατόριο «Sobrino de Botín» στη Μαδρίτη, μετράει τριακόσια χρόνια ζωής.
Επιστημονική μελέτη διαπιστώνει ότι όντως το να τρώμε αργά το βράδυ μπορεί να οδηγήσει τόσο σε άνοδο το σάκχαρό μας όσο και το βάρος μας να αυξηθεί
Ένα φλυτζάνι καφέ πριν από τα ψώνια, οδηγεί σε διπλασιασμό των δαπανών και σε κατά 30% αύξηση των αγορών σε είδη
Σύμμαχος στη διακοπή του καπνίσματος η κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών
Ο Pierre Chen θέλει να γίνει ακόμα πλουσιότερος, οπότε πουλάει ούτε πέντε ούτε δέκα, αλλά 25,000 μπουκάλια κρασιού.
Τελειοποιούμε την τέχνη του καφέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω
Και όμως, το σουβλάκι και το τζατζίκι είναι και σε αυτή τη λίστα!
Γιατί ειδικά στις παραγγελίες φαγητού μέσω διαδικτύου είναι τόσο συχνό η φωτογραφία της παραγγελίας να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η μανία με το κρέας φέρνει στο νου μια εποχή που οι άνθρωποι κυνηγούσαν. Τι λέει η έρευνα και ποια δίαιτα «σχεδίασε» η φύση.
Όλοι οι δρόμοι... της απόλαυσης οδηγούσαν και αυτό το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Island. Tο Σάββατο το κορυφαίο club - restaurant ρίχνει αυλαία με ένα μεγάλο πάρτι!
Οι δυτικές διατροφικές συνήθειες εισέβαλαν σε χώρες με χαμηλά εισοδήματα και κυριάρχησαν ως επιλογές της καθημερινότητας.
Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για το πιο πικάντικο πιάτο στον κόσμο.
Στην ερώτηση, «να πιω ένα Aperol Spritz ή να κάνω ένα παιδί», οι Ιταλίδες επιλέγουν το πρώτο...
Πότε τη φτιάχνουμε και γιατί χρησιμοποιούμε επτά ή εννέα υλικά;
Και όμως, το παγωτό δεν δροσίζει στον καύσωνα, το αντίθετο μάλιστα μπορεί να μας κάνει να ζεσταθούμε περισσότερο
Όταν η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβε ρόλο σεφ δεν τα πήγε και τόσο καλά. Το Savey Meal-bot της Pak ‘n’ Save δημιούργησε ευφάνταστες, αλλά μάλλον θανατηφόρες συνταγές
Με βάση τα σταφύλια αλλά και τα δημητριακά, οι Γάλλοι δημιούργησαν ένα ποτό - υβρίδιο κρασιού και μπίρας που φιλοδοξεί να δώσει «γαλλική ταυτότητα» στη ζυθοποιία
Ταπεινό στο μάτι, πλούσιο σε γεύση
Το Taste Atlas είναι γνωστό για τις λίστες που δημοσιεύει, με τα καλύτερα πιάτα του κόσμου αλλά και τις καλύτερες κουζίνες. Μάλιστα, έχει «χρήσει» την ελληνική ως την δεύτερη καλύτερη στον κόσμο, πίσω από την ιταλική.
Δεν πάει το μυαλό σας...
Αντιμέτωπο με τις Αρχές βρίσκεται εστιατόριο στη Κίνα, αφού η πρόκληση που έθεσε στους πελάτες του παραβίασε το νόμο περί σπατάλης τροφίμων.
Δείτε τον λόγο...
Εύκολα και γρήγορα!
Τι αγχώνει τις νεότερες γενιές σε ένα εστιατόριο και πώς το αντιμετωπίζουν
Πάρτε μερικές ιδέες για αλμυρές λαχταριστές μπρουσκέτες
Τα απλά πράγματα στο σπίτι μπορούν να καθορίσουν ολόκληρες εθνότητες
Τι δουλειά έχει ένα iconic αυτοκίνητο πίσω από ένα ζουμερό hot dog;
Ελληνες σεφ και μετανάστες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Φεστιβάλ Μαγειρικής Cooking #WithRefugees που διοργανώνει η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα από τις 18 ως τις 22 Ιουνίου
Το νέο πρότζεκτ του πασίγνωστου μάγειρα.
«Ένα σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανία τροφίμων»
Τι δείχνουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του
Από την επιχείρηση έμειναν μόνο τα γραφεία, τα οποία ο Άκης Πετρετζίκης μετέφερε, στην Γλυφάδα.
Το ιδανικό finger food στην πιο υγιεινή βερσιόν του, στο φούρνο και όχι στο τηγάνι.
Στους οπαδούς της OMAD περιλαμβάνονται ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν. Πολλοί υποστηρικτές της OMAD ισχυρίζονται ότι τους βοηθάει να διαχειρίζονται καλύτερα το βάρος τους και να διατηρούνται σε φόρμα.
Από 9 έως 11 Ιουνίου στη Μονεμβασιά
Είναι ενδεικτικό ότι η ελληνική οινοπαραγωγή στο διάστημα 2022-2023 μειώθηκε κατά 13,86%
Τα εισιτήρια για το 2024 είναι ήδη sold out
Ταιριάζει το κοκτέιλ με το μπέικον;
Αν και η εφεύρεση της πίτσας όπως την ξέρουμε έγινε στη Νάπολη του 18ου αιώνα, η πλήρης ιστορία αυτού του αγαπημένου πιάτου εκτείνεται μέχρι την αρχαία Αίγυπτο, τη Ρώμη και την Ελλάδα.
H McDonald’s ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές στην προετοιμασία των μπέργκερ της θα βελτιώσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος
Πώς επηρεάζονται οι γεύσεις μιας μπύρας.
Πανάκριβο είναι πλέον το αγαπημένο φαγητό των Ιταλών.
Brownie με 3 υλικά
Σαρώνουν οι ελληνικές σαλάτες, σύμφωνα με το Taste Atlas
Η Άντζελα Δημητρίου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια και δίνει τα μυστικά της συνταγής της.
Ακόμα και να θεωρείτε ότι είναι δύσκολη διαδικασία, η σχεδιάστρια μόδας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια τέλεια συνταγή.
Όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το αρνάκι του Πάσχα που έχει περισσέψει τις επόμενες ημέρες των γιορτών.
Θυμάμαι ακόμη το διαμέρισμα μιας μακρινής θείας, εδώ παραδίπλα, στην 3ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η περιοχή υπήρξε από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες της Αθήνας.
Οι ειδικοί σε θέματα φουσκώματος, καρκίνου του παχέος εντέρου και άλλων πεπτικών προβλημάτων μοιράζονται τι αποφεύγουν οι ίδιοι.
Tα κατάλληλα ποτά και αναψυκτικά θα οδηγήσουν αυτό το άκρως παραδοσιακό τραπέζι σε μια γαστρονομική απογείωση.
Ποια είναι η κατάλληλη μπάρα πρωτεΐνης για εσάς και ποια είναι τα συστατικά που θα πρέπει να περιλαμβάνει για να ικανοποιήσει τις διατροφικές σας ανάγκες και τους fitness στόχους σας;
To Füde Dinner Experience σας καλεί για δείπνο με την προϋπόθεση πως θα αφήσετε τα ρούχα σας έξω από την αίθουσα
Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία του Μουσείου στη Ρόδο
Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή
Αυτό το Πάσχα δοκιμάστε την vegan εκδοχή της μαγειρίτσας.
Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, γιορτάζουμε μαζί τον vegan τρόπο ζωής
«Γιαγιαδίστικες» συνταγές από όλο τον κόσμο κατακτούν τη Νέα Υόρκη. Τα σπιτικά φαγητά με μυστικά χιλιάδων ετών και η «Greek YiaYia».
O φούρνος του σπιτιού μας μπορεί να μας δώσει πεντανόστιμες επιλογές.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442