Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόνο ένα teaser του «American Horror Story» είναι αληθινό

Μόνο ένα teaser του «American Horror Story» είναι αληθινό

...

Μαντώ Σιώμου

Αφού έχουν κυκλοφορήσει όλα τα teaser τρέιλερ, για την προώθηση της έκτης σεζόν της σειράς American Horror Story, το FX, έρχεται να αποτρελάνει τους τηλεθεατές (καθώς τους αποπροσανατολίζει συνεχώς), αποκαλύπτοντας ότι μόνο ένα από τα έξι βίντεο, είναι αληθινό, σκοπεύοντας να τους κρατήσει στο σκοτάδι, μέχρι την πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας τύπου της TCA, η FX επισημαίνει ότι παρά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, αλλά και την αφίσα, μόνο ένα έχει πραγματική αξία.

«Υπάρχει ένα θέμα και ένα σκηνικό και μια χρονική στιγμή αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε γιατί θα είναι συναρπαστικό για το κοινό να περιμένει μια έκπληξη.»

Το American Horror Story των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ, σε κάθε σεζόν περιγράφει ξεχωριστές ιστορίες με νέους χαρακτήρες και νέα γεγονότα:

Η πρώτη σεζόν αφορά την Απιστία και λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες, όπου ακολουθεί τη ζωή μίας οικογένειας που μετακομίζει σε ένα σπίτι που το στοιχειώνουν οι πρώην ιδιοκτήτες του. Τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν που αφορούν την Τρέλα, διαδραματίζονται στη Μασαχουσέτη του 1964 και συγκεκριμένα σε ένα άσυλο για ψυχασθενείς εγκληματίες, όπου και εξελίσσονται οι ιστορίες τους. Κατά την τρίτη σεζόν, που έχει να κάνει με την Καταπίεση παρακολουθούμε τις διαμάχες μεταξύ μαγισσών και ατόμων που εξασκούν βουντού. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη Νέα Ορλεάνη το 2013, αλλά γίνονται αναφορές και σε αρκετά γεγονότα του 1800. Η τέταρτη σεζόν σχετίζεται με τις Διακρίσεις, και περιγράφει τα γεγονότα που γίνονται σε ένα τσίρκο, στη Φλόριντα του 1950. Η πέμπτη σεζόν, έχει να κάνει με τον Εθισμό και εκτυλίσσεται σε ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες του 2015.

Η υπόθεση και το θέμα της έκτης σεζόν θα παραμείνει μυστήριο.

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024