
Άννα Βίσση, αλλιώς – Νέο look, ίδια δύναμη λίγο πριν τη συναυλία των €5 εκατομμυρίων στο ΟΑΚΑ
Η Άννα Βίσση έκανε μια τολμηρή αλλαγή στην εικόνα της καθώς ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη υπερπαραγωγή στην καριέρά της
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «απόλυτη» Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση αποκάλυψε την Πέμπτη (25.06.2026) ότι αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα άκρως εντυπωσιακό κοντό κούρεμα.
Για τη μεγάλη αυτή αλλαγή, η τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια του διεθνούς φήμης Έλληνα hairstylist Πάνου Παπανδριανού, ο οποίος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, έχοντας στο portfolio του συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής και του μόντελινγκ, όπως η Τζίτζι Χαντίντ και η Ντούα Λίπα.
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του κουρέματος απέσπασαν αμέσως θετικά σχόλια, με το φρέσκο, edgy look να αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά της.
Η ανανέωση μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς έρχεται σε μια χρονική συγκυρία όπου η τραγουδίστρια προετοιμάζει το πιο φιλόδοξο project της καριέρας της.
Στις 26 Σεπτεμβρίου, η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει μια μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΑΚΑ, μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών που έχει σχεδιαστεί για να γράψει ιστορία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα.
Για το στήσιμο του show, η σταρ είχε πρόσφατα προγραμματισμένο ραντεβού με τον Κιμ Γκάβιν (σκηνοθέτη των εμβληματικών εμφανίσεων της Aντέλ) και το κορυφαίο δημιουργικό γραφείο Stufish, το οποίο κρύβεται πίσω από τα stage designs συγκροτημάτων-θρύλων όπως οι U2, οι Rolling Stones και η Mαντόνα.
Ενδεικτικό του μεγέθους της παραγωγής είναι ότι το συνολικό κόστος της συναυλίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: To βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου




