
Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
Ο τραυματίας Νεϊμάρ δεν είναι στις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι για το φιλικό της Βραζιλίας απέναντι στην Αίγυπτο.
Εκτός της αποστολής της Βραζιλίας για το φιλικό προετοιμασίας με την Αίγυπτο στο Κλίβελαντ θα παραμείνει ο Νεϊμάρ, καθώς συνεχίζει εντατική αποθεραπεία για πρόβλημα στη γάμπα, όπως ανακοίνωσε η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CBF).
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο 34χρονος επιθετικός δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα και θα παραμείνει στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου θα συνεχίσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης.
Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στη γάμπα, έναν τραυματισμό που αφορά μερική ρήξη μυϊκών ινών.
Παρά τον τραυματισμό, το τεχνικό επιτελείο της «σελεσάο» εμφανίζεται αισιόδοξο ότι ο έμπειρος άσος θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 13 Ιουνίου απέναντι στο Μαρόκο.
Η Βραζιλία, πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, θα αντιμετωπίσει επίσης τη Χαϊτή και τη Σκωτία στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.
- Η στιγμή που τουμπάρει το ασθενοφόρο μετά τη σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά – Σοκαριστικό βίντεο
- Απεργία στο εμπόριο: «Απαιτούμε ανθρώπινα ωράρια και τις Κυριακές μας – Πορεία σε Αιόλου, Αθηνάς και Ερμού
- Ιράν: Δύο πλοία ενεπλάκησαν σε «ατύχημα» αφού αγνόησαν προειδοποιήσεις για τα Στενά του Ορμούζ
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- «Απλώς γ@@@θείτε» – Ο Ρόμπερτ Σμιθ των The Cure για το halftime show του Μουντιάλ 2026 και τον Ινφαντίνο
- Καιρός: Για «θερμό επεισόδιο με χαρακτηριστικά καύσωνα» προειδοποιεί ο Κολυδάς – Πού και πότε θα δούμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες

