Κάηκε ο Πειραιάς – Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»
Στον Πειραιά γιορτάζουν το 4ο ευρωπαϊκό, περιμένοντας την... κούπα!
«Ερυθρόλευκο» πάρτι έχει στηθεί στον Πειραιά μετά τη λήξη του τελικού του Final Four της Euroleague, που βρήκε θριαμβευτή τον Ολυμπιακό με 92-85 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν το μαγικό εισιτήριο για το ΟΑΚΑ, βρέθηκαν από το νωρίς στο κέντρο του Πειραιά, παρακολουθώντας την αναμέτρηση.

Με τη λήξη του αγώνα ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Πλέον, περιμένουν τους παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να φτάσουν στο Δημοτικό Θέατρο όπου θα συνεχιστεί η γιορτή!

- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
- Εσύ, μόνο εσύ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442