
Συνελήφθη 41χρονος που πέταγε μπάζα στο Αιγάλεω
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
Από την Ομάδα Αποτροπής Απόρριψης Αποβλήτων της Γ.Α.Δ.Α. για την παράνομη διαχείριση και ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (20-4-2026), 41χρονος ημεδαπός για απόρριψη στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Αιγάλεω.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
Κούτες με μπάζα σε οικόπεδο
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία μεσημβρινές ώρες της 20-4-2026, αστυνομικοί της Ομάδας Αποτροπής Απόρριψης Αποβλήτων της Γ.Α.Δ.Α., κατέλαβαν τον 41χρονο να κινείται με όχημα στην περιοχή του Αιγάλεω όπου σε οικόπεδο απέρριψε κουτιά τα οποία περιείχαν στερεά απόβλητα.
Άμεσα οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω.
Αντίστοιχοι έλεγχοι θα συνεχιστούν από την Ομάδα Αποτροπής Απόρριψης Αποβλήτων της Γ.Α.Δ.Α. για τη διαπίστωση παραβάσεων περιβαλλοντικής νομοθεσίας που προκαλούν ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

- Οι κάμερες «δείχνουν» τους εμπρηστές – Δύο δράστες και ένα τσιλιαδόρο αναζητά η αστυνομία για το θάνατο της Βάγιας Νέστορα
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Συνταγή: Κοτόπουλο με σάλτσα σκόρδου
- Κινδύνους όρασης φέρνουν τα γυαλιά ηλίου εκτός οπτικών καταστημάτων
- Το 2026 είναι ηλίθιος και επικίνδυνος όποιος σκέφτεται ότι γίνεται πολιτική με γκαζάκια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές




