Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
Η Κατερίνα Καινούργιου πλέει σε πελάγη ευτυχία, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού της.
Η Κατερίνα Καινούργιου έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μαιευτήριο Ρέα, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026, στις 7 το απόγευμα.
Η παρουσιάστρια περίμενε την κόρη της τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο γιατρός έκρινε ότι πρέπει να γεννήσει νωρίτερα. Το μωρό γεννήθηκε 2.730 κιλά. Η παρουσιάστρια είναι συγκινημένη που κρατά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της.
Το νεογέννητο θα πάρει το μωρό το όνομα Ξένια.
Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε με καισαρική
«Σε όλη την εγκυμοσύνη της ήταν πολύ συνεργάσιμη, σε μια συνεχή παρακολούθηση. Χθες, η ίδια αντελήφθηκε ότι δεν έχει δραστηριότητα το μωρό και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε νωρίτερα τον τοκετό, κατά 20 ημέρες.
Της ζήτησα να γεννήσει φυσιολογικά, αλλά ούτε το συζήτησε», είπε ο γιατρός της Κατερίνας Καινούργιου, Αλέξανδρος Τζεφεράκος και συμπλήρωσε «όλοι είναι στο πλευρό της. Η Κατερίνα θα μείνει στο μαιευτήριο 4 εώς 5 ημέρες.»
Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους
Στις 3 Μαΐου 2025 ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι και εκείνη δέχτηκε. Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2025, το ζευγάρι προχώρησε και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι.
Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ποζάροντας με τον σύντροφό της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
View this post on Instagram
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442