Ψάχνει διπλό πρωτιάς στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (3/4, 20:00) από τη Βιλερμπάν και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιλερμπάν (3/4, 20:00), για την 35η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς θα ισοβαθμήσει με τη Φενέρμπαχτσε που ηττήθηκε από την Μπάγερν αυτή την αγωνιστική.
Στο 22-12 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας (8-12), με αρκετές απουσίες, αλλά και μία σημαντική επιστροφή.
Με Φαλ στη Λιόν ο Ολυμπιακός
Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Μουστάφα Φαλ είναι πανέτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το δύσκολο και κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός με τη Βιλερμπάν.
Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν χτες (2/4) για τη Λιόν της Γαλλίας, ενόψει του ματς της 35ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Γάλλος σέντερ επιστρέφει στην αποστολή μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούνιο για τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Ο Φαλ εδώ και αρκετό καιρό προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί και με τον Ταϊρίκ Τζόουνς να έχει υποστεί θλάση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να έχει τεθεί νοκ-άουτ, έμοιαζε δεδομένο ότι θα βρεθεί στην 12άδα, όπως και έγινε. Ο Φαλ λογικά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει δηλωθεί στο ρόστερ για τη Euroleague.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς πέρα από την απουσία του Τζόουνς, που είναι τραυματίας, δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή για το ματς με τη Βιλερμπάν και οι Κόρι Τζόσεφ, Φρανκ Νιλικίνα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Όμηρος Νετζήπογλου.
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Οι Γουίζαρντς απολογήθηκαν για το κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο: Έκαναν οπαδό τους να πιστέψει ότι κέρδισε 100.000 δολάρια (vids)
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Πώς άρχισαν τα σοβαρά επεισόδια στο Βελιγράδι – Θέσεις μάχης από τους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442