
Τι είπε ο Λαπόρτα για την ανανέωση του Φλικ με την Μπαρτσελόνα
Ο Ζοάν Λαπόρτα θέλει να δέσει τον Χάνσι Φλικ στην Μπαρτσελόνα, αλλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν.
Μόλις ένα χρόνο πριν η Μπαρτσελόνα είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του Χάνσι Φλικ, ωστόσο ο Ζοάν Λαπόρτα θέλει να κρατήσει τον Γερμανό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ο πρόεδρος της Μπάρτσα μίλησε για το μέλλον του Φλικ στην ομάδα, υπογράμμισε ότι θέλει να τον διατηρήσει στον σύλλογο, αλλά οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαπόρτα για τον Φλικ:
«Στο τέλος της σεζόν, θα συζητήσουμε με ηρεμία. Είναι ένας πολύ έντιμος και επαγγελματίας άνθρωπος. Νομίζω ότι αξίζει την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά προτιμά να αναλύσει την κατάσταση στο τέλος της σεζόν και να αποφασίσει τι θα κάνει. Νομίζω ότι νιώθει πως εάν είχε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, κάποιος μπορεί να πίστευε ότι χαλαρώνει», τόνισε ο επανεκλεγείς πρόεδρος του καταλανικού κλαμπ.
Όσο καιρό βρίσκεται ο Φλικ στην Μπαρτσελόνα, δηλαδή από τον Μάιο του 2024, οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ, το ένα φέτος, ενώ είναι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα και συνεχίζει στο Champions League.
- ΠΑΣΟΚ: Επίτευγμα Μητσοτάκη η συσσώρευση της ακρίβειας που τόσο τον… πονά
- Ντόρσεϊ: «Λατρεύω την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, είναι η ώρα μας» (vid)
- Eurovision 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό τελικό – Όλες οι λεπτομέρειες
- Νέα Φιλαδέλφεια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
- Μεσσηνία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Χριστίνας Εξαρχουλέα – Καταζητείται ο σύζυγός της
- Ερωτηματικά για την πρωτοφανή καθυστέρηση στους ορισμούς των διαιτητών της Super League
