
Πάνε για «διπλή» μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στη Σαουδική Αραβία: Θέλουν και Σαλάχ και τον αθλητικό διευθυντή
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, αλλά ίσως να μην είναι ο μόνος…
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ το περασμένο καλοκαίρι έμεινε στη Λίβερπουλ, παρά τις μεγάλες προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η προοπτική να παίξει στη Saudi Pro League παραμένει ανοικτή, αφού στο τέλος της σεζόν θ’ αποχωρήσει από το «Ανφιλντ».
Μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν πως ο ατζέντης του είναι ήδη σ’ επαφές με ομάδες της χώρας του Κόλπου, την Αλ Ιτιχάντ και την Αλ Χιλάλ, οι οποίες είναι έτοιμες να καταθέσουν μεγάλες προτάσεις για να πάρουν στο τέλος της σεζόν τα δικαιώματα του.
Ο Σαλάχ και ο Ρονάλντο
Παράλληλα και η Αλ Νασρ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του, καθώς τον θέλει για να πάρει τη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι σε κόντρα με τη διοίκηση και το καλοκαίρι αναμένεται ν’ αποχωρήσει.
Πιο κοντά στην απόκτηση του φέρεται να είναι πάντως η Αλ Χιλάλ και μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «The Daily Mail» η ομάδα του Ριάντ, στον πάγκο της οποίας κάθεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Σιμόνε Ιντζάγκι, έχει προσεγγίσει και τον αθλητικό διευθυντή της Λίβερπουλ, Ρίτσαρντ Χιούζ, στον οποίο προσφέρει δελεαστικό συμβόλαιο για να αφήσει το «Ανφιλντ» και να πάει το καλοκαίρι στη Μέση Ανατολή.
- Σαμαράς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνώνυμη της διαφθοράς
- Η απάντηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις κατηγορίες Κωνσταντόπουλου
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο MEGA: Πρώτο στην τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης 1η Απριλίου
- Τουρκία: Για «παρωδία» μιλά η κοινωνιολόγος Πινάρ Σελέκ, μετά την έβδομη αναβολή της δίκης της
- Σύνθετες, επικίνδυνες, ερωτικές: Οι παλιές ιστορίες πίσω από τις σύγχρονες νεράιδες
- Τσέφεριν: «Η Ιταλία έχει μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη»



