
Είναι τελικά η Μέριλ Στριπ ξαδέρφη της Άννα Γουίντουρ;
Όπως όλα δείχνουν, η Μέριλ Στριπ και η Άννα Γουίντουρ δεν έχουν κοινά μόνο στην ταινία «O διάβολος φοράει Prada».
Η Άννα Γουίντουρ, που διετέλεσε αρχισυντάκτρια της Vogue για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, θεωρείται από καιρό η πηγή έμπνευσης για τον εμβληματικό χαρακτήρα της Μιράντα Πρίστλι που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada» (2006) και την οποία ενσαρκώνει με εκλπηκτική μαεστρία η Μέριλ Στριπ.
Ωστόσο, οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι δεν συνδέονται αποκλειστικά λόγω του κινηματογράφου: σύμφωνα με το Ancestry.com, η Στριπ και η Γουίντουρ είναι μακρινές ξαδέρφες.
Μελετώντας «δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία», το Ancestry.com διαπίστωσε ότι η Στριπ, 76 ετών, και η Γουίντουρ, επίσης 76 ετών, έχουν κοινό προπάππου και προγιαγιά: τον Τόμας Σμιθ και την Ελίζαμπεθ Κίνσεϊ, οι οποίοι κατοικούσαν στην κομητεία Μπακς της Πενσυλβανίας.
«Ας αποφασίσουν»
Τον Δεκέμβριο του 2024, η Άννα Γουίντουρ απάντησε στις εικασίες σχετικά με τις ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της Πρίστλι. Σε συνέντευξή της στο BBC, η Γουίντορ δήλωσε ότι «εναπόκειται στο κοινό και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι να αποφασίσουν αν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ εμένα και της Μιράντα Πρίστλι».
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λόρεν Γουάιζμπεργκερ, που έγραψε το μυθιστόρημα «Ο διάβολος φοράει Prada», το οποίο αποτέλεσε την έμπνευση για την αρχική ταινία, ήταν πρώην βοηθός της Γουίντουρ — και, σύμφωνα με τα αρχεία της Ancestry, μεγάλωσε στο Άλενταουν, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τους προγόνους της Στριπ και της Γουίντουρ (πολλές οι συμπτώσεις, δε νομίζετε;).
Η αποκάλυψη έρχεται μόλις έναν μήνα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2».
Η επερχόμενη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Μαΐου, 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.
Στο «The Devil Wears Prada 2» επιστρέφουν αρκετοί αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως η Μιράντα (Στριπ), η Άντι Σακς (Άν Χάθαγουεϊ), η Έμιλι Τσάρλτον (Έμιλι Μπλαντ) και ο Νάιτζελ Κίπλινγκ (Στάνλεϊ Τούτσι).
Η ιστορία ξεκινά καθώς η αρχισυντάκτρια του Runway πλησιάζει στη συνταξιοδότησή της και συνεργάζεται με την Άντι για να «αντιμετωπίσει την πρώην βοηθό της που έγινε αντίπαλός της», την Έμιλι, σύμφωνα με το IMDb.
*Με πληροφορίες από: People
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων




