Ελ Κααμπί: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου με τον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους, ενώ στάθηκε στη… φανέλα της ομάδας.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μαροκινό στράικερ.
Ο πολύπειρος επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, τόνισε ότι θέλει όλους τους τίτλους, ενώ στάθηκε και στην… ερυθρόλευκη φανέλα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ήρθα χαρούμενος και εύχομαι να δώσω και άλλα. Εύχομαι να διανύσουμε αυτή τη διαδρομή μαζί και να κατακτήσουμε όλους τους δυνατούς τίτλους», ανέφερε αρχικά ο Ελ Κααμπί.
Και πρόσθεσε: «Αχ, αυτή η φανέλα του Ολυμπιακού. Ενιωσα αμέσως την αξία της. Πλέον νιώθω τον εαυτό μου μέλος αυτής της οικογένειας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που με υποστήριξαν και τιμούν την προσπάθειά μου στο γήπεδο. Είναι κάτι που μου δίνει δύναμη στο να είμαι συνεχώς ενεργός και να σκοράρω. Αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό για μένα».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος με τον οποίο ο Αφρικανός έχει καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές του, έχοντας 126 ματς, με 78 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Συνολικά σε επίπεδο συλλόγων έχει 311 ματς, με 174 γκολ και 30 ασίστ, ενώ με το Μαρόκο έχει 67 συμμετοχές και 32 γκολ.
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Μπακς – Σέλτικς 101-133: Νέος διασυρμός για τα «Ελάφια» χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442