Χετάφε – Μπέτις 2-0: Ήττα για τους «Βερδιμπλάνκος» πριν το ΟΑΚΑ
Η Χετάφε επικράτησε με 2-0 της Μπέτις, την άφησε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και την στέλνει στο ΟΑΚΑ με κακή ψυχολογία για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Κάθε επαφή με την τετράδα της La Liga έχασε η Μπέτις.
Η Χετάφε επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την άφησε 11 βαθμούς πίσω από τη Βιγιαρεάλ που νωρίτερα νίκησε με 2-1 την Έλτσε και έπιασε ξανά την Ατλέτικο στην τρίτη θέση.
Αρκετές αλλαγές είχαν στην εντεκάδα τους οι «βερδιμπλάνκος» που έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς τρίποντο και αρχίζουν να κοιτούν πλέον προς τα κάτω. Από την άλλη, με αυτή τη νίκη τους οι γηπεδούχοι… βλέπουν Ευρώπη.
Το σκορ άνοιξε στο 28′ όταν ο Βαγές απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντουάρτε, αλλά στην επαναφορά ο Φεμένια έκανε το 1-0 με σουτ. Στο 35ο λεπτό ο Σόρια απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Κούτσο και στο 45+1′ ο Αμπκάρ έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο Σατριάνο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0.
Νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Έλτσε και εδραιώθηκε στην τετράδα. Μπιουκάναν (31′) και Μουρίνο (41′) πέτυχαν τα γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο», με την Ελτσε να μειώνει με τον Αντρέ Σίλβα στο 83ο λεπτό.
Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».