
Ολυμπιακός: Έτοιμος για τη «διαβολοβδομάδα» ο Βεζένκοφ
Ο Σάσα Βεζένκοφ θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Παρί (10/3) και Μονακό (12/3) στο πλαίσιο της διαβολοβδομάδας της Euroleague.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Παρί (10/3) και Μονακό (12/3) αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος φόργουορντ παραμένει εκτός δράσης, αφού υποφέρει από από ένα σφίξιμο στην οσφυϊκή μοίρα από τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στους πράσινους.
Ο Βεζένκοφ θα ταξιδέψει στη Γαλλία για τη «διαβολοβδομάδα»
Ωστόσο, σήμερα (8/3) ο Βούλγαρος σταρ των Πειραιωτών έκανε σουτ με ένταση φορώντας ειδική ζώνη, ενώ προπονήθηκε και χθες (7/3).
Συνεπώς, θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού και για τα δύο ματς της διαβολοβδομάδας, αλλά θα κριθεί τελευταία στιγμή το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί, με γνώμονα και την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου.
- ΟΗΕ: Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναθέσει σε γυναίκα το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα, λέει η Μπατσελέτ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
