
Μπαρτζώκας: «Δεν γινόταν να κερδίσουμε χωρίς άμυνα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τους Βεζένκοφ, Γουόκαπ και Μόρις, αλλά επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με 86-80 για την 30η αγωνιστική της Euroleague και πέτυχε την 11η σερί νίκη του απέναντι στους Πράσινους σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.
Στις δηλώσεις του στη flash interview ανέφερε μεταξύ άλλων
«Ολοι έπαιξαν περίπου 20 λεπτά, ήταν το ομαδικό πνεύμα και η προσπάθεια. Μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες και δε γινόταν να κερδίσουμε χωρίς άμυνα και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο και θα έμενε μέσα στο παιχνίδι, το γνωρίζαμε.
Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Ο Ουόκαπ ταιριάζει περισσότερο με τη φιλοσοφία μας, ο Βεζένκοφ σκοράρει τους περισσότερους πόντους. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, είναι κάτι περισσότερο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτιμώ πολύ τη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο μας».
- Σιάσος: Ένθερμος υποστηρικτής του δημόσιου πανεπιστημίου ο νέος πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων, ενώ η αναθεώρηση του άρθρου 16 διχάζει
- «Αν το τριψήφιο χτυπήσει στις 3 το βράδυ…»: Καυστική επίθεση ΕΛΑΣ σε Μητσοτάκη για το φιάσκο με τον Θ. Ντόκο
- ΚΚΕ: Αποκρουστική και βάρβαρη η ΚΥΑ της κυβέρνησης για το άσυλο
- Ο Λανουά σκέφτεται την πρόταση Ροσέτι για μηνιαία τηλεκριτική
- Αποτροπιασμός στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε 6χρονο κοριτσάκι
- Ο Μικ Τζάγκερ γνωρίζεται εδώ και αιώνες με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, κι όμως υπάρχει ένα «αλλά»



