
Μπαρτζώκας για Μιλουτίνοφ και Τζόουνς: «Θα δείξει η τελευταία προπόνηση…»
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Για την κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού, τους Μιλουτίνοφ και Τζόουνς, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση, ανέφερε ότι ο Σέρβος θα φορέσει «κηδεμόνα» στο χέρι για το κάταγμα στον αντίχειρα και στη συνέχεια θα διαπιστωθεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί.
Αναφορικά με τον Τζόουνς, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι ο Αμερικανός έκανε θεραπείες και θα δοκιμάσει να προπονηθεί.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Η προπόνηση θα δείξει. Έχουμε πάρει έναν κηδεμόνα για να μπει στο χέρι του Μιλουτίνοφ για να δούμε αν μπορεί να παίξει και αν πονάει.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έκανε θεραπείες, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει μέχρι τώρα. Θα δοκιμάσει επίσης στην προπόνηση για να δούμε κατά πόσο η ενόχληση που έχει έτσι κι αλλιώς από την τενοντίτιδα είναι διαχειρίσιμη, ή όχι».
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
- Νεκρά πρόβατα εντοπίστηκαν σε πλαγιά στην Πτελέα Κοζάνης
- Fuel Pass: Τα ψιλά γράμματα της επιδότησης – Πότε θα κόβονται οι αιτήσεις
- Συνταγή: Μωσαϊκό σοκολάτας με κουβερτούρα και φιστίκια
- Ιράν: Ο Τραμπ ξηλώνει κι άλλους αξιωματικούς μετά τον αρχηγό του στρατού ενώ απειλεί με χτυπήματα σε πολιτικές υποδομές
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ



