Η παράσταση «Λόλα», μια παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού Λυκόφως, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στο «Μαζί για το Παιδί».
Με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων παρουσίας του οργανισμού στην Ελλάδα, μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Μαζί για το Παιδί.
H «Λόλα», βασισμένη στο έργο του Ηλία Λυμπερόπουλου και σε διασκευή–σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη, προσεγγίζει με σεβασμό την αρχική δημιουργία, προτείνοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη, δυναμική νουάρ ανάγνωση. Η παράσταση αξιοποιεί θεατρικά ευρήματα και ζωντανή κινηματογράφηση επί σκηνής, διαμορφώνοντας μια ανανεωμένη σκηνική εμπειρία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται η Έλλη Τρίγγου, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Γιώργος Γάλλος, πλαισιωμένοι από έναν εξαιρετικό 20μελή θίασο.
Η συγκεκριμένη βραδιά τιμάει το Μαζί για το Παιδί, το οποίο επί τρεις δεκαετίες υλοποιεί προγράμματα και δράσεις με όραμα τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών και την πρόσβαση σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλα τα παιδιά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το Μαζί για το Παιδί εργάζεται εδώ και 30 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες.
Το έργο του Μαζί για το Παιδί επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.
Είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr