
ΣΦ ΠΑΟΚ: «Ακυρώνονται όλες οι εκδρομές για τη Λυών σε ένδειξη σεβασμού στα αδέρφια μας»
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει ότι ακυρώνονται οι εκδρομές για τη Λυών, ενώ η θύρα 4 θα είναι ανοιχτή από Τετάρτη (28/1) για όποιον επιθυμεί να αποδώσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους φιλάθλους.
Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ρουμανία με τον θάνατο επτά οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδευαν οδικώς για τη Γαλλία.
Μέσω ανακοίνωσης ο ΣΦ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι ακυρώνονται όλες οι εκδρομές για τη Λυών ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του Δικέφαλου που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ:
«Με απόφαση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ όλες οι οδικές και αεροπορικές εκδρομές στην Λυών ακυρώνονται και το πέταλο το οποίο θα μας φιλοξενούσε ,θα παραμείνει κλειστό ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα αδέρφια μας που χάθηκαν τόσο άδικα στο δυστύχημα στην Ρουμανία.
Ενημερώνουμε επίσης ότι η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτή αύριο Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 για όποιον επιθυμεί να αποδώσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων».
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία






